Hepa filtr SILVERCREST ruční vysavač

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
robo

Hepa filtr SILVERCREST ruční vysavač

#1 Příspěvek od robo »

Zdravím, sháním za rozumný peníz filtry do SILVERCREST® Aku ruční vysavač s turbo kartáčem SAST 18 A1. Mají ho na https://www.kompernass.com/cz/sada-2-he ... 38031-zu01 ale cena 164kč za dopravu, to ten Lidl nějak nevychytal, asi sklady v Německu. Hledal jsem na Ali, to by asi bylo nejlepší místo na nákup ale ten přečuhující kroužek dělá problém, žádný jsem nenašel.
Pak ještě tady https://www.junge-dailyshop.com/product ... set-nr-16/ nepovedlo se mě dohledat zda to půjde z Německa /EU/ nebo mimo EU. Abych nezaplatil na výpalném to stejný. Děkuji za pomoc s nalezením
keemo

#2 Příspěvek od keemo »

jirkati

#3 Příspěvek od jirkati »

Já ženě občas Hepa filtry ve vysavačích vyfoukám kompresorem a má zase pár měsíců klid. Je to práce na pár minut a ušetřím dost peněz za kupování nových. Zrovna Allegro je na Hepa filtry dost drahé.
keemo

#4 Příspěvek od keemo »

Bohuzel silvercrest je dost specificka znacka takze bud si to koupi na kompernassu nebo si je muze vyfoukat... Levne koupene dvakrat placene. Pak na me vyskocil jeste jeden link z francie kde chteli za ty filtry 20e... A to muze byt rad ze je vubec maji...
rnbw

#5 Příspěvek od rnbw »

Typicky Lidl. Nic do toho nepasuje, original je v lepsom pripade drahy, v horsom nedostupny.
kejki

#6 Příspěvek od kejki »

Na Temu na to nabízí jednorázové pytlíky z netkanky. Máme Elektrolux, který se má zase ručně prát.
asi tohle
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“