Philips 43PSF5803/12 černý displej

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#31 Příspěvek od BOBOBO »

O EMI jsem ni nepíp .
p32

#32 Příspěvek od p32 »

mi-ro píše:No já nevím k čemu je ta elektrovodivá páska dobrá, nikdy jsem ji nevracel, telky fungovaly všechny bez vady.
Je to takové "pospojení", ale vše je propojené přes zem pomocí šrobků a kabelů. Já to beru spíše jako upevnění těch kabelů uvnitř, aby tam nelítaly jen tak a to uzemnění elektrovodivou páskou je jen jako výhoda pro jistotu navíc. Doopravdy to kromě ukotvení kabelů nemá na nic vliv.
rnbw

#33 Příspěvek od rnbw »

Tymi paskami byva prepojena na kostru zem na doske panela. Tato doska je vlozena len v plastovych alebo gumovych uchytoch a jedine dalsie spojenie na zem je cez kabel na druhom konci.
jandur

#34 Příspěvek od jandur »

rnbw píše:jedine dalsie spojenie na zem je cez kabel na druhom konci.
a nestaci to vari ? ci ti prizemnujes paskami aj mainboard aby mal este lepsiu zem ako ta co pride od napajacieho konektora ? :D

zbytocne sa jasite okolo toho, vsetky stakoty vestel based medzi ktore sa radia zial aj niektore philipsy mali obycajnu textilnu nevodivu pasku a ta naozaj sluzila len na to aby plosak nevyletel v lepsom pripade z uchytky a v tom horsom sa neodlepil z obojtrannej pasky umiestnenej pod plosakom
rnbw

#35 Příspěvek od rnbw »

Ostatne dosky su typicky priskrutkovane do plechu.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“