Kapacitni spinace
Moderátor: Moderátoři
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Kapacitni spinace
Diky za rady.
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
pokud si dobře vzpomínám,tak CLS 1 má vyvedenou elektrodu cca 3cm.On by asi potřeboval terčovou elektrodu např CPS24.Jestli to chceš kupovat hotové,tak si přoprav pěkných pár tisíc.Možná někde v GM mají méně kvalitní plastové typy.kybl píše:Nekde doma mám zašité dva kusy CLS-1N-NC.Netuším odkud to pochází.Napájení 12-30V.Výstup 200mA..Má to i trimr na citlivost.Když tak se ozvi ss.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
pajosek2 píše:pokud si dobře vzpomínám,tak CLS 1 má vyvedenou elektrodu cca 3cm.On by asi potřeboval terčovou elektrodu např CPS24.Jestli to chceš kupovat hotové,tak si přoprav pěkných pár tisíc.Možná někde v GM mají méně kvalitní plastové typy.kybl píše:Nekde doma mám zašité dva kusy CLS-1N-NC.Netuším odkud to pochází.Napájení 12-30V.Výstup 200mA..Má to i trimr na citlivost.Když tak se ozvi ss.
JJ potreboval bych spis tu tercovou elektrodu, ohledne toho CPS24 jsem nikde nic nenasel, nemuzes me trochu nasmerovat, nejakej datasheet, nebo podrobnosti?
U toho aprumu mne fakt rozesmálo,když jsem si přečetl,že je to největší výrobce v ČR ,fakt sranda. Dělal jsem tam,tak o tom něco vím.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
jasin píše:Schema jednoho citlivého kapacitního spínače jsem sem před pár dny dával, jen si nepamatuji téma
Tady jsem to nasel: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... apacitn%ED
jen je to trochu spatne citelny, nemas to ve vetsim rozliseni?
Diky
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
ranik píše:Ještě se podívej na www.kotlin.cz;ještě jsem našel, snad se ti to bude hodit http://pandatron.info/elektronika/clane ... priblizeni
Za toho Kotlina diky, prozkoumam to, to zapojeni z Pandatronu je sice jednoduchy, ale ta faze se mi tam vubec nelibi.