Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
- Hubert_79
- Kontaktovat uživatele:
- martinkopp
- martinkopp
- martinkopp
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
esli se to časem rozroste ai na doporučený, tak pro dopicování s oruadama ale super, nejlepší by bylo kdyby byla garantovaná doba doručení minimálně za měsíc, by mohli buzeranti z pokut zdechnout hlademEKKAR píše:No, máme to tady oficiálně, už si nebudeme moct stěžovat na liknavost pýčty, protože to bude přesně podle oficiálních předem danejch doručovacích předpisů:
https://www.penize.cz/doprava/468463-po ... ka-i-tyden
jinak klasika, vopchot poslal blatník vobalenej jenom bublinou pýčtou, ta na to položila jinou krabičku, blatník promáčklej, servisák to šoupl do regálu bez rozbalení a po tejdnu co s tim tvl dyž ty 🤐 mají v roce 2025 stále lhůtu na reklamacu 2 dny (!!!!)
(jo a to že je blatník na asi 40 místech dodrápanej až na kov je prej úplně fcajku pže foréza je přece jenom tak jako aby to nevorezlo v regálu a stejně se to musí nastříkat přecené? no už vim vod kterýho 🤐 automrazíka příště nic nekupovat
u většiny tech balíkovejch dementů (je prakticky jedno jaká je to firma, pokud předkládku dělá banda negramotů z východu tak, že se jim ukáže "hromada" a "kontejner" a "máte 20 minut") to ale musíš zabalit optimálně tak, aby to přežilo že to přejede tankrnbw píše:Nikdy neposielam nic ako krehke. Treba to poriadne zabalit - tak, aby to prezilo napr. pad zo stola na zem.
u nápuků u rejžáka nemáš šancu vovlivnit, kam to nakonec spadne, to bys poznal raz dva že máš vobden zprávy vo zásadních událostech v přepravě, a najednou to po přijetí do země určení zmizí…i dyž, vlastně, voproti dnešku…eh…no…EKKAR píše:Jo, to by mě docela zajímalo - jestli by v dnešní době někdo skutečně zaregistroval, že pýčta přestala úplně fungovat ... ????
To je naprosto 🤐 udělaný těžký trafo který při jakýmkoli rázu udělá přesně todle. 🤐 výrobce.Hubert_79 píše:Takto dopadl tuner Sony, zabalený v originálním obalu po transportu z Brna. Krabice vypadala, jak když na ni spadlo nevím co... S dopravcem neřešeno, poslal jsem odesílateli tuner zpět a tento to opravil a zaslal zase mně. Tentokrát to prošlo v pohodě. Dopravce? DPD.
Jak píšu, pakáž všude stejná, jak mi 🤐 PPLovský rozjebaly několikero desktopů HP (jako že domrdaný skříně, přední plasty atd.), škoda mluvit. Viděl sem ty negramoty zevnitř depa na vlastní voči (dva měsíce sem tam jezdil baliky brigádně), takže vim, vo čem píšu.
Kurňa, doporučený a důchody roznáší každej den, tak proč při tom nemůžou roznýst i těch pár obyčejnejch psaní?
Prostě zmr di poštovní!!!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!