Oneplay aneb nechceš - musíš

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
xsc

#16 Příspěvek od xsc »

Ano, dlouhodobý zákazník je na tom u těchto firem vždycky nejhůř.
PavelFF

#17 Příspěvek od PavelFF »

Firma O2 má bohužel hodně šmejdovské praktiky. Musíš je pořád hlídat a kontrolovat, jakmile dělají nějaké "vylepšení služeb". Mně taky sami od sebe , když jsem navyšoval rychlost, nějak záhadně účtovali za internet o pár stovek víc než podle nového tarifu měli účtovat. Pár měsíců mi trvalo, než jsem si toho všimnul. Pak mi řekli, že tam mám nějakou zlatou nebo stříbrnou TV. O kterou jsem vůbec nestál. Po první návštěvě prodejny O2 velice ochotný pán řekl, že to opraví. Bohužel se tak nestalo a musel jsem tam příští měsíc podruhé. Na dotaz, proč stále za svůj tarif platím o 2 stovky víc, se upřímně podivil, ale taky nevěděl. Napodruhé to už opravili a pokusů zanechali. Zatím.

Ale člověk si změnou operátora většinou moc nepomůže. V dané oblasti má konkurence srovnané ceny, jak jsem tak hledal jiné možnosti. O2 má alespoň funkční síť.

Odhlásit se by mohlo na ně platit. Kdysi se dost snažili tuto možnost zákazníkům znepříjemnit, aby to raději vzdali. Kdepak zajít na prodejnu a vyřídit to tam. To nejde. Pěkně volat na stále obsazenou linku apod. Ale možná už se polepšili.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Hubert_79 »

Blbý je, že si člověk moc nevybere. Trojka operátorů jsou jak přes kopírák; doby, kdy byl Vodafone ten "jiný" jsou dávno pryč.
A jít k nějakému místnímu providerovi? To jsem si vyzkoušel a nikdy víc. Technik (či spíše "technik") byl uhrovatý studentík co dorazil "do tří dní" (=týden) a výpadky v řádu dní nebyly nic neobvyklého.
Takže ať je O2 jaké chce, síť mají funkční a jestli jsem loni zaznamenal jeden dva výpadky v řádu nižších jednotek hodin, tak je to hodně.
Mám od nich VDSL a nějakou "modrou" TV, kterou k tomu dávají jako navíc; tak jsem zvědav, co z toho vyrobí. Na tu TV nekoukám, neb nemám televizor.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od forbidden »

Problém je, že pro operátory je koncovej zákazník jako jedinec póvl k oškubání. Když s nima jednám jako zástupce korporátu, tak se můžou posrat, aby vyhověli.
Kdysi jsem šel k O2 něco vyřizovat, byla tam docela fronta, ale měli tam jedno místo u stolku "pro firemní zákazníky". Nějak jsem se motal okolo, chlápek se mě zeptal, jestli mám IČ, já říkám že jo, ale že se to vyřizování firmy zrovna netýká. Prý je to jedno, tak mě vzal přednostně před těma co tam čekali u běžných stolků. No já byl samo rád, ale je to divný.
break

#20 Příspěvek od break »

Po cca 20 letech T-mobilu, kde jsem platil za triádu 1 300 jsem vloni přešel na 02, které mi slíbilo 1 100 mínus 300 Kč od Airbank. Poté, co jsem zadal kód ke změně poskytovatele mi volal T-Mobile a nabídl mi snížení na cca 850 Kč i bez podpory banky. Tak mně na...lo, že mně nechali bůhví jak dlouho platit těch 1 300, že jsem změnu dokončil. Takže ještě vyzkouším Vodafone - taky na rok?
EKKAR

#21 Příspěvek od EKKAR »

Samozřejmě že tě nechají přeplácet - dokud jim neukážeš snahu se trhnout. Dokud je ofca spokojená ve stádu a přežvykuje stejnou lebedu jako ty ostatní, proč ji neškubat? Teprv až se začne cukat a chtít zdrhnout, vytáhnou se cukříček nebo bič - cukříček neveřejnejch podpultovejch slev a bič sankcí za vypovězení smlouvy. Dělá to každej operátor telefonu, káblofky, streamovací platformy, VŠICHNI.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Hubert_79 »

Mám dojem, že ty sankce za vypovězení smlouvy už spadly na nevýznamnou úroveň.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
Olchor

#23 Příspěvek od Olchor »

Tady zajímavý článek na dané téma: https://medium.seznam.cz/clanek/jan-kam ... ami-129502

Odkaz pokrácený o zbytečnosti
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Behemot »

Sem u růžovýho jako firemní a musim říct, že celkem v pohodě. Neomezený smlouvy s měsíční výpovědní dobou, paušální zleva proti ceníku a eště pak skupinový výhody.

Akorát už vošetřili suspendaci služby na dovolenou, takže není možný to víckrát za sebou poslat na dovču, aby člověk nic neplatil než to doběhne, ale jenom jednou za tři měsíce :evil: teď budu zrovna neco rušit a zbytečně to sežere sedum stovek nebo neco dyž už se to nebude používat. Ale dyž vidim jak se necháváte jak vonuce vobírat kyslíkovejma 🤐, tak sem úplně v klidu :lol:
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od forbidden »

Behemot píše:...
Akorát už vošetřili suspendaci služby na dovolenou, takže není možný to víckrát za sebou poslat na dovču, aby člověk nic neplatil než to doběhne, ale jenom jednou za tři měsíce...
Ale to jen protože nechtějí, suspendaci dělám běžně třeba po týdnu po reaktivaci z předchozí suspendace. Třeba když se nástup rozmyslí, že vlastně pracovat nechce a sekne s tím.
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Behemot »

Právě, podobnej případ, proto mě to sere, že to poběží zbytečně. Ale proč voni by měli přicházet vo prachy, jenom ať to vohnout cáluje žejo :roll:
V objednávce nelze pokračovat

Dosáhli jste maximálního povoleného počtu suspendací. Suspendace je možná jednou za každé tři měsíce.
:evil:
vasekpetr1

#27 Příspěvek od vasekpetr1 »

Zeptám se ohledně Oneplay na jinou věc: u původního O2 sport bylo omezení funkce podle webového prohlížeče v TV. Toto omezení se přeneslo i do Oneplay?
zvaty

#28 Příspěvek od zvaty »

Zdravím. Oneplay mi nefunguje na Samsung ue55h6470 přitom voyo předtím fungovalo. Zřejmě nemám op.system tizen....co jsem se dočetl. Je nějaké řešení?
p32

#29 Příspěvek od p32 »

Napiš taky rok výroby té TV.
ccode

#30 Příspěvek od ccode »

K té identifikaci co je to za TV Samsung může pomoci tato stránka :
https://cz.tab-tv.com/samsung-tv-modely ... lifestyle/
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“