Ano, mám stabil. zdroj. Doma vyndám baterii, sundám obal a zkusím dobít. Jestli jsem se dobře díval, baterie v tomto zařízení se skládá ze 3 článků. Tzn. 10,7V naměřených děleno 3 je cca 3,6V. Je to tak správně?
Je třeba změřit každý článek (na jeho vývodech!!) zvláště . Již sem nepiš dojmy , ale měření . 3 články se mi zdá málo , očekával bych 4 , ale to je šumák , co najdeš , to bude . A dej sem foto , ať je o čem psát . Dokud to nerozděláš , nezměříš a nevyfotíš je zbytečné sem cokoliv psát .
Ahojte kolegové. Tak stav je takový, že se @bobobo podařilo deiagnostikovat závadu a vyměnit zenerku. Nyní je ale stav takový, cituji "Chtěl jsem dnes vyzkoušet startování zdroje, ale bez úspěchu. K mému štěstí má soused stejný startovací zdroj NOCO, akorát silnější. Funkce ovládání je stejná. Vyzkoušel jsem ovládání, ale u mě je problém. Co se týče problému, co mě to dělá. Po tom, co ráno při nabíjení svítila zelená kontrola 100% nabití, usoudil jsem, že je zdroj nabit a odpojil jsem ho z nabíječky. Po příchodu domu z práce ale zelená LED svítila stále. Přišlo mě to, že je zdroj jakoby zaseknutý. Funkce osvětlení ale reagují bez problému (zapínáš/vypínáš tlačítkem viz. návod). Na desce jsem odpojil baterii a připojil zpět. Tím LEDky zhasly. Po stisknutí zapínacího tlačítka se rozsvítily všechny LEDky (tak jak mají dle návodu) a poté už svítili jen dvě ledky a třetí problíkavala. Tento stav je stav při nabíjení. Příjde mě to celé, že je zdroj zaseklý ve stavu nabíjení. Když nemáš zdroj v nabíječce, tak se vypije. Co tě napadá?" Moc díky za jakkýkoliv nápad/informaci. P.