Anglické názvy měsíců v datu založení uživatele - VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Anglické názvy měsíců v datu založení uživatele - VYŘEŠENO
Dnes, kdy jsem si měnil nastavení časové zóny v nastavení profilu, protože je zase letní čas, jsem hledal, kde by se dalo změnit to anglické pojmenování měsíců a formát data a takové nastavení jsem nenašel.
Nebo jestli se to skrývá v nastavení "Formát data a času", tak nevím co tam zadat. Teď tam mám: j.n.Y H:i
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Jen jsem si říkal jestli to nemám někde blbě nastavené, když už jsem byl v nastavení profilu kvůli změně časového pásma. Jak se zdá, tak nastavením v profilu to není.
Czechia je anglicky Česko, podle Google překladače. Jestli je to blbě tak to opravím. Nebo to možná odstraním, tady je to asi zbytečné.
- tomasjedno
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Jenže před anglickým názvem mám český, takže tomu rozumí každý kdo umí jenom česky.jezevec píše:To víme, ransom narážel na to, že si stěžuješ na angl. názvy a sám je používáš.Hape píše:...Czechia je anglicky Česko...
A ani jsem to nemyslel jako stížnost, spíš mně zajímalo jestli nemám něco špatně nastavené a jestli to jde nějakým nastavením změnit. Dozvěděl jsem se že já s tím nic neudělám a tím to považuji za vyřešené.