Na druhou stranu - mladí objektivně stárnou rychleji: tříletý a třicetiletý po třech letech zestárnou o 100% a o 10%Hill píše:čím vyšší číslo, tím rychleji přijde ještě vyšší
Čas odoslania príspevku
Moderátor: Moderátoři
Takže v profilu volbaHill píše:Ale je to zase vlákno: to je tak těžké, přepnout si v profilu časové pásmo?
Časové pásmo: (GMT +2:00 hodiny) Cairo, Helsinky, Kaliningrad, Jižní Afrika
Doplnil bych Praha letní čas, ale na tu dobu co letní čas ještě vydrží to už nemá smysl.
Poté co se přechody na letní čas definitivně zruší tak už zůstane na trvalo volba
Časové pásmo: (GMT +1:00 hodina) Praha, Amsterdam atd.
To samozřejmě platí jen pro ty, kteří zde do diskusí nepřistupují z jiného časového pásma.
A kutilmile - nelituju tě
Máš to nějaké pomýlené (uvozovky-neuvozovky): SEČ -1h = VEČ (ten Kyjev)Mikras píše:Jinak je zimní čas SEČ -1h
...
Letní čas. Ten je prostě SEČ +1.
Je to tak jako jsem psal výše já, anebo později i Jarda (masar):
masar píše:Myslím, že přívlastek "zimní" neexistoval do doby, než byl zaveden ten "letní". Pak vznikl jako protiklad toho letního.
Takže ano, "zimní čas" = SEČ = GMT+1 = UTC+1