Odstranění hesla emailu pro seznam

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

Odstranění hesla emailu pro seznam

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Zdravím přispívající . Chtěl jsem stroji dobře a tak jsem ho rozdělal a krásně vyfoukal , dal novou baterku , smontoval a spustil . Po spuštění na mne začal řvát , bylo špatné datum , tak jsem dal datum a spustil . No , do dneška jsem nevěděl , jak může být v poči za s r áno reklamou . To necháme bokem , ale začala se mi bez hesla spouštět pošta , to jsem dříve neměl . Prohlížel jsem seznam hesel a tam to není . Používám lišku . Děkuji , až nyní mne napadlo , že mohl zmizet adblock , kdyžtak stáhnu . Nebo něco lepšího zdarma instalovatelného pro lamu ?
HF_Tech

#2 Příspěvek od HF_Tech »

uBlock Origin
Ale pozor dědku, je to ještě víc návykové než chlast. Když pak přijdeš omylem k počítači, kde to není nainstalováno, tak tě z toho může trefit šlak...
josef_novak

#3 Příspěvek od josef_novak »

Odkdy mají lidi jako ty BOBku email na Seznamu? Vždyť tě tam šmírují všechny tajné služby, kromě ruských. Čekal bych email bobobo@mail.ru
p32

#4 Příspěvek od p32 »

Možná by to chtělo napsat i OS.
BOBOBO

#5 Příspěvek od BOBOBO »

7ky , však se maskuju , jinak vlaštovka a VPN .
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Zapoměl jsem , jak se povolují výjimky ADB , nenabízí se to .
josef_novak

#7 Příspěvek od josef_novak »

Tak proto mlčíš
Přílohy
bob-mail.png
bob-mail.png
Cust

#8 Příspěvek od Cust »

no, jako obvykle, jdu zase nahodit gramec a pustit Rakovinu od Karla Kryla... :D
BOBOBO

#9 Příspěvek od BOBOBO »

Bohužel nepřežil tento bordel a umřel díky tomu . Z Havla&spol na závěr svého života blil .
Co budeš dělat po volbách ??
Cust

#10 Příspěvek od Cust »

Máš to nějaké pomatené.
A co po volbách? To samé co teď! Co bych jako měl dělat? Živočicháře v JZD?
Hill
Administrátor

#11 Příspěvek od Hill »

Kluci, neserte.
Bořku, přece v lišce pro sedmičky v Nástroje -> Nastavení máš v sekci Soukromí a zabezpečení položku Uložené přihlašovací údaje. Tam to určitě pod položkou seznam.cz nebo mail.seznam.cz pořád ještě bude. A ještě máš o kousek níž zaškrtnuté trvalé nebo automatické přihlášení.
I když lišku odinstaluješ a nainstaluješ znovu, nastavení v počítači zůstávají.
Já teda neznám, jak to dělá Seznam, na Centru mám schránky, (jen ne žádnou z banky). Ale tak mi to funguje.
A v Adbloku máš přepínače - jsi na nějaké stránce, rozklikni Adblock, tam si přesuň přepínač u This website (nebo, když už jsi v té stránce rozklikl nějaký modul, tak This module, nejlíp ale oba). A to pak můžeš navolit na každé stránce. Nebo opačně - pravým myšítkem na ikonku ABP, levým Nastavení tohoto rozšíření a tam si navolíš obecné podmínky platné pro všechny navštívené weby. Ty teprve pak můžeš, jestli to jinak nejde, jednotlivě vrazit do výjimek.
BOBOBO

#12 Příspěvek od BOBOBO »

Adblok jsem instaloval , výjimku našel , pozor je až v zástupci na liště !! Seznam přihlášení jsem prošel snad 5x , ale nic než cizí stránky tam prostě není . Hledal jsem to tam , není . Asi-asi určitě to bude někde jinde , jen nevím, kde . Díky
BOBOBO

#13 Příspěvek od BOBOBO »

Vymyslel jsem si , že je to spojené s platbou proti reklamám na seznamu . Oni nemají spojení platby se železem , ale s emailem . Takže zapnu poč , naskočí mi seznam , a automaticky mi tam naskočí mail . Protože jsem s nimi měl spor , mám vícero mailů a oni mi začali strhávat za všechny účty . To jsem reklamoval , tak to je asi následek . Oni v tom jako vždy IT měli po spuštění bordel .
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“