Multifunkční zařízení
Moderátor: Moderátoři
Multifunkční zařízení
Tou multifunkčností myslím, tisk grafiky a obrázků na všemožné maeriály + tisk předloh DPS a následně i potisk "jakože nepájivá maska a popisky".
No a teď o co jde hlavně. Tisk těch předloh pro osvit dopadá značně bídně, stáhnul jsem na otestování nějaký obrazec plošňáku a cesty případně mezery šíře 0.3 - 0.4mm dopadají tak, že se skoro slijí a je to nepoužitelné. Tiskárna má latexové barvy.
Nespíš za odměnu jsem dostal za úkol všude v návrzích dělat větší mezery, to jest i v padech pro součástky, čtete dobře! Vedoucí hlavy rozhodly.
Co si o tom myslíte?
PS: Vím o fotoplotrech, CTP a podobných hračkách, ale práce s lidmi je mnohdy těžká, kór když si nechtějí dít říct.
Až tady nebude nikdo nic umět, o nic se nebude starat, tak budeme úplně v (!). Nakročeno máme víc než dobře.
Bohužel toto nedochází spoustě jedinců, dokonce i těm, které normálně považuju za inteligentní, slušné atd.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
Může se nám to hnusit, ale jako jedinci nemáme šanci to změnit a naše poučovaní a nabádání začne zachvíli lězt všem ostatním na nervy, až skončime na okraji společnosti. Tady je taky spousta příkladů v historii.
To nelze slušně komentovat.
Hele, je mi docela dost na to, abych trochu věděl, co a jak.
Tím debatu na toto téma ze své strany považuju za ukončenou.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Výrobu plošňáků podomácku už jsem taky opustil a vůbec mi to nechybí.
Takže až si nabijí hubu, možná pořídí filmovou osvitku a pak bude tato záležitost vyřešená.