mam wc jika zeta a neviem ako ma byt spravne otočene tlačidl

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
dred

#16 Příspěvek od dred »

keemo píše:Neviem co zas riesis. ...... Skusil som to schvalne zalozit opacne a nepusti to.
Ale možno máš systém (na spodu!) s iným "bajonetovým" uchytením... keď sú západky 3 - tak sa to jednoducho nedá - musel by si pootočiť spodný diel o 120° (čo ide cez nádržku do misy) = rozborka. A na vrchu je to jedno!
Pri štyroch západkách symetricky rozostavaných to upneš bez problémov v 180° uhle...
Pri novom hajzlíku si treba prečítať návod !
Pri starom - pri výmene - si treba pozrieť základ systému...aby si nemusel oddelovať nádrž od misy..
Alebo rozborka a postupovať, ako pri novom!
Žiadny stanovený štandard v týchto splachovačoch na uchytenie nie je... Má to len nastaviteľnú výšku na ovládanie podľa prevedenia nádržky a dekla... 100 výrobcov - 100 možností..
jopo166

#17 Příspěvek od jopo166 »

dakujem všetkym za radi už mi to funguje okruhle tlačitko malo vody mesiačik vela vody takto mi to funguje.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“