Placení na Zásilkovně
Moderátor: Moderátoři
Placení na Zásilkovně
Aplikaci Zásilkovna mám v mobilu už minimálně rok a příjem zásilek na výdejní místo či moji adresu bez problémů.
U odeslání - vygenrování kódu se musí za službu zaplatit. Mám nastavenou Mastercard, platnost ještě 1,5 roků. Na netu s ní všude bez problémů platím.
Ve složce Odeslání zásilky vyplním moji adresu, výdejní místo a platební metodu. Vymrskne mě to 89 kaček po Česku. Označím Mastercard a stisknu "Zaplatit". No a skončí to výpisem " Pro použití této služby je nutné vyplnit uživatelské informace". Jenže netuším kde a jaké.
Nevíte prosím někdo, co je kde špatně?
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Postup pro odesílání je uveden tady. V aplikaci Zásilkovna v sekci Profil > Osobní údaje byste měl mít trvale z dříve provedené registrace účtu u Zásilkovny přednastaveno vaše celé jméno a příjmení, váš email, telefonní číslo a vaši výchozí poštovní adresu jako odesílatel. Telefonní číslo je důležité pro spárování mobilní aplikace s registrovaným účtem u Zásilkovny. V části kde vyplňujete kontaktní údaje příjemce zásilky zapisujete adresu adresáta. V daném případě v podstatě jakoby odesíláte zásilku sám sobě, protože jste zároveň odesílatelem i adresátem. To by vadit nemělo. Pokud máte v sekci Profil > Osobní údaje vše vyplněno a přesto vám to píše zmíněný požadavek na vyplnění uživatelských informací pak je to zřejmě nějaká chyba v systému a v takovém případě kontaktujte jejich zákaznickou podporu přes tento webový formulář.
- jardafiala
- josef_novak
- martinkopp
- josef_novak
- jardafiala
Comtrend byl metr ode mne. Odhlášení a přihlášení vyzkoušeno, žádnej vliv.Valdano píše:Během zadávání zásilky do aplikace musí být na mobilu přístupný Internet tj. nelze to dělat off-line, protože aplikace kontroluje a vyžaduje vaše údaje z dříve provedené registrace vašeho účtu u Zásilkovny. Případně se v aplikaci Zásilkovna odhlaste a znovu přihlaste.
Aktualizace nepomohla, Android v mobilu byl taky aktualizován před pár dny ze 14 na 15 APA3A. Jestli to náhodou není tím.Valdano píše: Problém by také mohl být v případné neaktuální verze aplikace Zásilkovna. Takže primárně zkuste aktualizovat na aktuální verzi. Aktuální verze pro OS Android je 1.28.2 ze dne 3.4.2025.
Ten postup funguje až do zaplacení.Valdano píše: Postup pro odesílání je uveden tady.
Osobní údaje včetně čísla mobilu mám vyplněné, kdyby nebyly, tak mi nechodí oznámení o příjmu zásilky v aplikaci Zásilkovna. Dal jsem dotaz na ten jejich formulář. Tak snad se ozvou.Valdano píše: V aplikaci Zásilkovna v sekci Profil > Osobní údaje byste měl mít trvale z dříve provedené registrace účtu u Zásilkovny přednastaveno vaše celé jméno a příjmení, váš email, telefonní číslo a vaši výchozí poštovní adresu jako odesílatel. Telefonní číslo je důležité pro spárování mobilní aplikace s registrovaným účtem u Zásilkovny. V části kde vyplňujete kontaktní údaje příjemce zásilky zapisujete adresu adresáta. V daném případě v podstatě jakoby odesíláte zásilku sám sobě, protože jste zároveň odesílatelem i adresátem. To by vadit nemělo. Pokud máte v sekci Profil > Osobní údaje vše vyplněno a přesto vám to píše zmíněný požadavek na vyplnění uživatelských informací pak je to zřejmě nějaká chyba v systému a v takovém případě kontaktujte jejich zákaznickou podporu přes tento webový formulář.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- josef_novak