Zobrazení souborů ve windows 10

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ransom

#16 Příspěvek od ransom »

Mně Průzkumník vyhovuje. Dvouokenní manažer zapínám jenom občas, ponejvíc při archivaci nebo přehrabování hudební sbírky. Onehdy jsem chtěl trochu inovovat, a tak jsem si jich postahoval asi deset, a zkoušel. Postupně jsem z různých důvodů vyházel všecky až na dva. U některého mi nevyhovovalo rozhraní (a nedalo se překonfigurovat podle mých představ), jinej nepoužíval standardní funkční klávesy, nebo v něm nefungovaly některé zkratky. Nejvíc problémů bylo ale se soubory, jejichž názvy používaly exotické znaky (což je problém právě u světové muziky).
Nakonec mi zbyly dva. Double Commander a WIN NC. Ten druhej má naprosto nedostižné možnosti konfigurace. Jenom projít všecky nastavení je zábava na celej večer. Je komerční, lze ho používat bezplatně, ale líbí se mi tak moc, že si ho snad koupím.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
lesana87

#17 Příspěvek od lesana87 »

Čemu říkáte v Linuxu průzkumník?
Cust

#18 Příspěvek od Cust »

asdf píše:Já jsem si teď na zkoušku nainstaloval ten Midnight Commander. Ale nevím, jestli na něj přejdu. Nějak jsem zvyklý na ten průzkumník a terminál. Nedávno jsem dokonce objevil v průzkumníku na Linuxu, že klávesa F4 otevře terminál v aktuálním adresáři. Tak se s tím pak dělá docela rychle.
Double Commander otevírá terminál v aktuálním adresáři přes ikonu nebo přes klávesu F9.
asdf
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od asdf »

lesana87 píše:Čemu říkáte v Linuxu průzkumník?
Thunar nebo jak se to jmenuje. Asi to není úplně správně tomu říkat průzkumník.
asdf
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od asdf »

Cust píše:Double Commander otevírá terminál v aktuálním adresáři přes ikonu nebo přes klávesu F9.
Tak to je taky šikovné.
lesana87

#21 Příspěvek od lesana87 »

asdf píše:Thunar nebo jak se to jmenuje. Asi to není úplně správně tomu říkat průzkumník.
Thunar taky používám, ale F4 nedělala nic, "Otevřít terminál zde" bylo jen v kontextové nabídce. Ale zjistila jsem, že se to dá nastavit v "Konfigurovat vlastní akce...". Tak už to mám taky na F4. :)
asdf
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od asdf »

Aha, to je šikovné, že to jde konfigurovat.
Odpovědět

Zpět na „Software“