Philips FW-C10/34

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Onkyo

Philips FW-C10/34

#1 Příspěvek od Onkyo »

Chlapi zdar.
Mám na stole túto vežičlu a je na nej vadné sieťové trafo.Tepelnú poistku som pozrel,ale je prerušený primár.Nemáte niekto schému ,alebo neviete aké sekundárne napätia má dávať toto trafko?
Sú tam 3x sekundár,ale neviem aké má mať napätia. :cry:
Onkyo

#2 Příspěvek od Onkyo »

Chlapi takže asi nikto nemá schému a ja ju neviem nikde nájsť.Ak by ste mal aspoň doma niekto na opravu takúto vežičku tak mi prosím odmerajte sekundáre trafka,aby som vedel akým ho nahradiť. :cry:
Onkyo

#3 Příspěvek od Onkyo »

takže sa mi nikto neprihlásil s odpoveďou tak som si musel poraďiť sám.Podarilo sa to aj bez schémy a trafa.Originál trafo som nahradil dvomi trafami a to jedným so sekundárom 2x 10 V striedavých to napája koncák a stabilizátor a elektroniku v minisystéme.Okrem žhavenia displeja a napájania asi...IO pre zobrazovanie na displeji.Proste to druhé trafko malo 15 V striedavých a 2 V striedavé.Prečo 2 x trafko ?Pretože som nemal jedno s takými to sekundárnymi napätiami. :aplause: :whistling:
Onkyo

#4 Příspěvek od Onkyo »

takže sa mi nikto neprihlásil s odpoveďou tak som si musel poraďiť sám.Podarilo sa to aj bez schémy a trafa.Originál trafo som nahradil dvomi trafami a to jedným so sekundárom 2x 10 V striedavých to napája koncák a stabilizátor a elektroniku v minisystéme.Okrem žhavenia displeja a napájania asi...IO pre zobrazovanie na displeji.Proste to druhé trafko malo 15 V striedavých a 2 V striedavé.Prečo 2 x trafko ?Pretože som nemal jedno s takými to sekundárnymi napätiami. :aplause: :whistling:
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“