Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
To já bych na stůl musel pustit tohohle hlodafca - ani ne 3-měsíční džungarskou křeččici Šikulku. Z těch všech 10 džungaráků co jsme zatím doma měli je asi nejrozmatlanější a nejpřítulnější a kompletně naplňuje definici pronesenou místním veterinářem MVDr.Palánem: "Tohle už není křeček, to je plyšák!"
Přílohy
ikulka.jpg
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
Ne, to je vlastnost prehistorickýho php-nuke enginu fóra - neumí u příloh zobrazit měkčenou souhlásku s háčkem. Takže název je ve skutečnosti "Šikulka", jen prostě fórum to neumí zobrazit. Aby to navíc odpovídalo jabkovicový konvenci, musela by v názvu bejt pomlčka, takže by to musela bejt "i-kulka" ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
U jména souboru jsem předpokládal, že jde o chybu. Ale s tou pomlčkou v názvech Apple výrobků asi nemáš pravdu. Než jsem psal komentář tak jsem se schválně díval, jak se to píše a pomlčku jsem v těch názvech iPad a iPhone neviděl. Ani na webu Apple ji nemají v názvech těch věcí napsanou. Správně po Applovsku, by to mělo být napsané asi takto: "iKulka"