Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 5

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
workhard
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od workhard »

Tahle má 680 mAh a je relativně malá, proto mě to zaujalo.
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od RayeR »

No a zmerils kolik ma doopravdy? Potisk snese vsechno. Ty kapacity, co jsem predtim uvadel, jsem i realne nameril. Nekdy dokonce o neco vetsi realnou kapacitu nez byla na stitku.
BTW by me zajimalo, co na to ekoteroristi papirovych brcek. Vajgly nejsou hezka vec, ale ty miliardy tehke malych baterii a plastu okolo uz vubec ne, nemusim.rikat ze zdaleka ne vzdy to konci v popelnici na elektroodpad...
rnbw

#138 Příspěvek od rnbw »

Ekoteroristi nic... Aspon u nas to chcu konecne zakazat.
judeware

#139 Příspěvek od judeware »

Ještě bych se jednou vrátil k opravenému Strongu 2401. Netuší někdo, jak ze sedmi virtuálních ploch, viz foto z první fáze opravy, odebrat ty uživatelsky přidávané ikony programů? Na té fotce je to "Stahování' (plusem se přidává). Modrý bod reprezentuje "aktivní plochu" (čtvrtá ze sedmi). Barevných čtverců (Obraz, Video, Hudba, TV, S Link, Store atd.) se to netýká.
judeware

#140 Příspěvek od judeware »

• "Philips" HTB3550G/12 (blu ray). Zdroj vrčí v akustickém pásmu. Nemám D.O.
• Strong SRT 8211, zvalchovaný, bez předního panelu, bez ovladače. Naskočil s náhradním zdrojem naroubovaným na tlustodiody. Funguje s ovladačem boxu Skyworth (kterého utavila manželka mého švagrobratra trvalým provozem). :oops: :)
Přílohy
IMG_0438.JPG
box DVB-T2 "po opravě"
box DVB-T2 "po opravě"
IMG_0437.JPG
blu ray před opravou
blu ray před opravou
golemson

#141 Příspěvek od golemson »

Odebrání uživatelských aplikací a ikon se většinou řeší restartem do továrního nastavení. Kromě toho se tím i nejlépe vyřeší odstranění zbytků po různých instalacích.
PixelOrgy

#142 Příspěvek od PixelOrgy »

Po dlouhe dobe neco pekneho, DO uz je na ceste, za par stovecek :-)
Bohuzel uz na tom lezela mikrovlnka a tak ma skrabanec na displeji, jinak funguje bezchybne. Beztak to nekdo vyhodil kvuli "nepodpore" 4K
Přílohy
IMG_5800.jpeg
IMG_5800.jpeg
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od RayeR »

Pekny ulovek, jeste se pochlub vnitrkem, je to koukam uz neco relativme noveho, tak by me tam neprekvapilo ani nake prtave decko s vetrackem...
PixelOrgy

#144 Příspěvek od PixelOrgy »

Zitra hodim fotku, ale zas tak novy to neni, ma to mit tranzistorovych 6x100W (dle specifikace), coz bude tak maximalne spickove, ale i kdyby 50W na kanal, tak do bytu celkem ok :-)
rnbw

#145 Příspěvek od rnbw »

Pekny kusok. Ten displej by sa dal prelestit.
PixelOrgy

#146 Příspěvek od PixelOrgy »

To jsem si taky rikal, mozna i ty hmatniky - hlasitost a prepinac vstupu maji taky skrabanec.. Nejakou hodne jemnou pastou?
judeware

#147 Příspěvek od judeware »

NAM DTX 01 (NAM Orlová). V podstatě "vysílačka plus MCU". Obsahuje BLW80, MC145152. Nemá někdo zájem? Tu číslicovou část (PCB80552, 2764) bych si ovšem nechal.
Tom82

#148 Příspěvek od Tom82 »

Pomáhal jsem vyklízet byt a sklep, a ve sběrném dvoře jsem nemohl nenahlédnout do klece s elektroodpadem..

Olympia CDP3211, rok asi 78-80. Zcela funkční, zkoušel jsem i tisk na ústřižek papíru a kromě samozřejmě vyschlého inkoustu, žádný problém.

Nějaká čína akuvrtačka, vypadá v podstatě nepoužitě. Aku pravděpodobně v prdeli, nálepka 20V, z druhé strany vytištěno 18V :D Po připojení vrtačky na lab zdroj se motor roztočí. Zřejmě někdo jednorázově zakoupil, použil, po vybití aku zahodil. Nejsem si jistý, zda se mám tuhle PRC lion aku pokoušet nabít.
Přílohy
Screenshot_991.jpg
Screenshot_991.jpg
Screenshot_989.jpg
Screenshot_989.jpg
Screenshot_988.jpg
Screenshot_988.jpg
Celeron

#149 Příspěvek od Celeron »

PixelOrgy píše: Nejakou hodne jemnou pastou?
Kdysi jsem dělal z spletsiskla optickej hranol pro sufitku žárovku aby měla čárovej paprsek pro snímání 8 stop děrný pásky. Finál byla zubní pasta Fluora (jiná tenkrát za bolševika nebyla) a hodně lidskýho sádla. Šoupal jsem snad půl dne, kýžený efekt nastává velice pomalu. Na filcákový motorový leštičce to nešlo, moc vysoká teplota tření kotouče o spletsisklo.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od RayeR »

Lestit neco zubni pastou - to byva oblibena rada na forech, ale na to bych se 🤐, to mi nikdy nefungovalo. Dal sem nake epoxidove lakovani nabytku a finalni uprava byl prebrus papiry do 2000 pod vodou a pak vylestit pastou Finixa one step, ta fakt funguje, staci lestit tak 5-10min kdyz je to jen mala plocha...
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“