Attiny 26-16
Moderátor: Moderátoři
-
tris
Attiny 26-16
tohle mám já maká to skvěle a umíto i ty tvoje 26
tris píše:Potřeboval bych poradit, buďto kolik by mě stál nějaký vhodný programátor. Popř. jak komplikovaná procedura to je ( nikdy jsem to nedělal ). Nebo byl by někdo za úplatu ochoten mikroprocesory naprogramovat ? Jedná se o čtyři kusy. Program samozřejmě mám. Díky
To musíš napsat kde bydlíš - aspoň přibližně.
-
tris
Zkouším co to udělá v pony a nějak se mi to nepovedlo, tak jsem špekuloval co dál a zjistil jsem, že celý program je dělaný v AVR tak jsem do to ho začal rýpat a .... lcd (2x16) ukazuje hodnoty podle napětí. Momentálně řeším prokovení DPS, budu zkoušet ten systém z tenké mědi tak uvidíme.
-
Jefik11
tris píše:Tak mockrát děkuju, udělal jsem si ten nejjednodušší - http://solarskit.wz.cz/avrprogcom.html.
Zkouším co to udělá v pony a nějak se mi to nepovedlo, tak jsem špekuloval co dál a zjistil jsem, že celý program je dělaný v AVR tak jsem do to ho začal rýpat a .... lcd (2x16) ukazuje hodnoty podle napětí. Momentálně řeším prokovení DPS, budu zkoušet ten systém z tenké mědi tak uvidíme.
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jsou na netu nějaké info o výrobě prokovů v domácích podmínkách? Nějak se mnou google asi nekamarádí - nemohu nic najít
-
Jefik11
marzou píše:Prokovovačky prodával www.conrad.cz , cena byla něco mezi 5 až 10tis., cena prokovovacího nýtu 1Kč.
Díky za superrychlou odpověď! U conrada sem něco našel, nýtovačka Favorit + nýty za cca 6tis. ... No chvilku sem nad tim uvažoval, ale 6tis. pro bastlíře studenta je zatím hooodně. Zatím pájím z obou stran, ale někdy to přeci jen dost dobře nejde, tak hledám jiná řešení... Ale přesto díky!
Jefik11 píše:marzou píše:Prokovovačky prodával www.conrad.cz , cena byla něco mezi 5 až 10tis., cena prokovovacího nýtu 1Kč.
Díky za superrychlou odpověď! U conrada sem něco našel, nýtovačka Favorit + nýty za cca 6tis. ... No chvilku sem nad tim uvažoval, ale 6tis. pro bastlíře studenta je zatím hooodně. Zatím pájím z obou stran, ale někdy to přeci jen dost dobře nejde, tak hledám jiná řešení... Ale přesto díky!
A není výhodnější si desku nechat vyrobit u nějaké firmy? Ono i ta 1kč za nýt je docela dost.