Budoucnost? Odděleno z vtipů
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
Já to reálně vidím u nás. Zaměstnáváme u nás ve stále větším množství slovenky a ukrajinky. Každá kouká co nejrychleji sbalit nějakého čehůna s bytem a vdát se. Já už za poslední 4 roky šukám třetí slovenkukevin_mitnick píše:Poprosim kontakt na vaseho dealera. Na tenhle odtrh od reality nestaci ani material co beru od Medelinskeho kartelu...HF_Tech píše: na Fialovu vladu se bude vzpomínat jako na staré dobré časy, kdy byla práce, byl levný benzín, plyn, postavili dálnice a silnice.
Pro robose jenom použitéHill píše:Hube, neprovokuj...
... ale vzpomínám, jak si u nás Kubánci chválili černé Slovenky...
>>robos: třeba má HF-Tech ještě nějaké nepoužité na skladě.
Hill: jestli myslíš Kubánce ve firmě starého Ticháčka, tak ty jsem tady zažil.
Větší sranda byla, když se pak jeden z českých manageros zapomněl na tři dny na Kubě v bordelu.
Dnes mi synovec, co dělá v účetní firmě říkal, že u Vás na Slovensku a v Maďarsku se platí státu daň z bankovního převodu mezi podnikatelskejma subjektama. A že mají avízo z komory účetních, že to Bureš chystá kromě znovuzavedení EET i u nás.rnbw píše:Tu ide vsetko do riti tak extremnym tempom, ze za jedno volebne obdobie predbehneme Madarsko.
Nevíš, kolik je to procent z převáděný částky? A je to nějak zastropovaný na nějaký maximum? A kdo to platí, plátce a nebo vystavitel faktury?
Díky.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ono to je jedno, ti byli i u Schowanka, Nyklíčka, Laurina a Klementa, Kohouta, Bati, Bartoňů, Sehnoutky, prostě všude...HF_Tech píše:Pro robose jenom použitéHill píše:...třeba má HF-Tech ještě nějaké nepoužité na skladě.![]()
Hill: jestli myslíš Kubánce ve firmě starého Ticháčka, tak ty jsem tady zažil.
Větší sranda byla, když se pak jeden z českých manageros zapomněl na tři dny na Kubě v bordelu.