Ale taký automaticky jamkar po dvadsiatich jsnkach sa rozpadol
Co nebrat z TEMU
Moderátor: Moderátoři
Ale taký automaticky jamkar po dvadsiatich jsnkach sa rozpadol
Posuvky ani jiná měřidla tam fakt nekupujte. Vzal jsem za něco přes stovku posuvku 150 mm v lákavém plastovém pouzdře. Mám tu z Tesca a podobně použitelné mechanické čínské bez krabiček jen do cca 130 mm, Kinex si šetřím, elektronická nejspíš z Lidlu vybíjí baterku vypnutá stejně jako zapnutá (takže je uklizená s vyndanou baterkou) a dlouhé posuvky jsou trochu nemotorné, tak jsem o tu 150 mm stál. Ale je to i na čínské poměry nečekaně odpudivá atrapa, měřidlo ani omylem. Dám sem fotky, až budou zpracované. I obyčejná nerezová měřítka z TEMU mají stupnice jen natisknuté, ne moc přesné a nesedící s počáteční hranou.
Ta zmíněná tiskárna EasyThreed K10 je sice mizerná, ale nějakou práci udělat může, když výtisk odpovídá možnostem a model se na vlastnosti tiskárny vyladí. Právě se tím zabývám. Pro vyladěný model a filament je tisk celkem pohodový, laciný, nebere to moc místa na stole ani ve skladu, nedělá to moc hluku, snadno se do přinese, zprovozní, odnese a zase uklidí. Normální tiskárna je vedle ní obrovské těžké monstrum. Otázkou je životnost, ale zatím opotřebení nepozoruji. Mizerná je životnost jinak výborně fungujících podložek pro tisk. Už se mi láme a vydroluje druhá. Možná to je obecně spotřební materiál i od jiných výrobců a tady je zase výhodou malý rozměr za ještě snesitelnou cenu. Větší základny se na studené podložce tisknout stejně moc nedají, protože už se kroutí.
- martinkopp
- martinkopp
Reklamuj a budeš je mít zadarmoIngwarr píše:Aké máte skúsenosti z rezistormi z Tému? Objednal som z Aliexpress sadu tolerancia 1% skutočnosť 5% a viac.
https://www.dhgate.com/product/jooan-3m ... 98737.html
za 259 i s 32 GB SD kartou a za ty prachy dobrý.