Paltest JT251
Moderátor: Moderátoři
Paltest JT251
Sháním manuál na Paltest JT251
Děkuji předem
https://archive.org/search?query=navod
Tam se nemá co pokazit . Dal jsem do vinutí 200V zenerky KZXXX asi na 60V a diody . Bylo shnilé zapalovací trafo výbojky a někdo naschvál zničil všechny drátové trimry , dal jsem cermetové . Jo a musel jsem udělat nové stupnice na měřáky , měřáky dodal VašekW . Co se týče osciloskopu , ten jsem zatím nedělal . No co vyměnit všechny kondy a musí to jít . Máš všechny měřící kabely? Zvláště ty na cívky , to bych rád měl v ruce a okopíroval .
Stále scháním schema na starší měřič úhlu v elektronkové verzi .
BOBOBO píše: 03 kvě 2025, 06:56 Ty vogo , proč je to minulé vlákno zamčeno ????? Mám , ale byl bych na tom viz výše .
Tam se nemá co pokazit . Dal jsem do vinutí 200V zenerky KZXXX asi na 60V a diody . Bylo shnilé zapalovací trafo výbojky a někdo naschvál zničil všechny drátové trimry , dal jsem cermetové . Jo a musel jsem udělat nové stupnice na měřáky , měřáky dodal VašekW . Co se týče osciloskopu , ten jsem zatím nedělal . No co vyměnit všechny kondy a musí to jít . Máš všechny měřící kabely? Zvláště ty na cívky , to bych rád měl v ruce a okopíroval .
Stále scháním schema na starší měřič úhlu v elektronkové verzi .
Případně mám paltest i s kabely, tak mohu poskytnout pro okopírování.