Nahrávání všech hovoru
Moderátor: Moderátoři
Nahrávání všech hovoru
Jaris píše:Nainstaloval jsem Cube ACR, (ke stažení v Obchod Play) ale už nestačí samotný jako dříve, musíte k němu ještě doinstalovat druhou aplikaci, a to Cube ACR Helper. Ta pomáhá té první aplikaci v nahrávání a obchází zamezení od Google.
Je tam spousta nastavení. Musíte u obou aplikací povolit v nastavení všechna oprávnění a ve využití spořiče baterie zvolit „žádná omezení“. Dále povolit App Connector. Další a poslední nastavení je přímo v aplikaci v sekci „nahrávání“. „zdroj zvuku“, zvolit „Voice recogniton“. Kdyby byla nějaká potíž se zvukem, zvolte tam postupně všechny možnosti. Je jich tam cca 7, dokud to nezačne fungovat.
Helper není na Google Play, ale stáhnete ho z adresy https://cubeacr.app/helper.html a na stránce vlevo dole černé tlačítko stažení pro Android. Z nabízených voleb vyberte tu poslední a apka se vám stáhne do mobilu. Najděte jí a po kliknutí na apku povolte instalaci aplikací třetích stran ve svém mobilu a pokračujte v instalačních pokynech.
Doplněk mám nainstalovaný, snad i nakonfigurovaný. Ale někdy si postaví hlavu a nejde.Valdano píše:Zřejmě jste neměl doinstalovaný ten doplněk, který se stahuje, instaluje a konfiguruje samostatně a nebo jste ho měl nevhodně nakonfigurovaný. Mě funguje Cube ACR vždy. Takže to jde jen je potřeba nainstalovat ten doplněk a vhodně si ho nakonfigurovat.
Samozřejmostí je správné nastavení, aby se aplikace spustila na pozadí, nevypínala se, když se nepoužívá nebo neměla omezení pro šetření baterie apod.