Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
https://youtu.be/9oamRkFf1iA?si=RSVEQ0qnp4HlUBc0
Pomoc řediteli
Pozdě večer stojí ředitel bezradně u skartovačky, když tu jde kolem mladý dynamický zaměstnanec. Ředitel povídá: „Prosím vás, mám tu velmi citlivý a důležitý dokument a moje sekretářka už šla domů. Můžete mi pomoci s tímhle přístrojem?”
„Samozřejmě, pane řediteli!” odpoví mladík, hbitě zapne skartovačku, popadne papír a vsune ho dovnitř.
„Mockrát děkuji, to víte, já a technika... Ty kopie bych prosil tři.”
Výhodná kúpa
Príde Dežo do obchodu s elektronikú.
Hovorí predavačovi: „Prosím si tento DVD prehrávač !“.
Predavač na to: „Pane ale to je platničkový varič.“
No ale keď predavač vidí Deža tak nadšeného tak mu ten platničkový varič teda zabalí. Príde Dežo domov, zapojí varič do zásuvky, položí naň CD a pozerá. Z variča stúpa hustý čierny dym. Príde za ním jeho žena Araňa a hovorí mu: „Dežo, ty si nekúpil DVD prehrávač ale napaĺovačku“!
(Za totality)
Učitelka se ptá dětí, jestli...
Učitelka se ptá dětí, jestli jejich známí dávají dětem ruská jména. Frantík se postaví a říká: „Naše sousedka má syna s ruským jménem!”
„Jak je to možné? Vždyť se jmenuje Josef!”
„Ale ne, jeho matka mu každé ráno říká: Ser Jožko, nebo přijdeš pozdě do školy!”
Zemře chlap. Je pohřeb, chlap vystavený v kostele v truhle. Nad ní stojí vdova v černém a slzí. Přijde k ní sousedka, chvíli se dívá do truhle, potom pohladí vdovu po rameni a jde pryč. Později se potkají před kostelem a ta sousedka říká: "Jsem se dívala na toho tvýho, vypadal nějak dobře..."
A vdova na to: "Se divíš, vždyť už týden nechlastá!"
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...