internetové rádio sird 14 c2 a vylepšení firmware
Moderátor: Moderátoři
Proti FM je všude, kde aspoň nějaký signál je, příjem stabilnější, zato tam, kde je signál arci slabý, to FM rádio stále hrálo, i když třeba se šumem a dtereo vypadlo. DAB ztichne úplně. Samostatnou kapitolou je dopravní hlášení, pteré rádio vyhledává automaticky na VKV a vklíčuje ho místo DAB.
Dopravní rozhlas (tedy jeho přepínání TP z jiné stanice) v DAB jsem ještě neobjevil, jestli vůbec existuje.
Po zapnutí naskočí logo, chvíli se nic neděje a pak se na moment objeví nastavení hodin a znovu logo a tak se to opakuje dokola.
Hledal jsem jak na tovární reset, ale všude jen z menu. Zkoušel jsem kombinovat tlačítka při zapnutí a na kombinaci info + navigate se na displeji objeví PC wizard, ale dál se nic neděje. Zkusil jsem flešku s MP3 a nic. Našel jsem i nějaké verze firmware, ale ani s ním se nic neděje.
Jsou nějakké kombinace tlačítek, kterými by se to dalo zkusit oživit?
Já těmto metodám nevěřím, proto raději všechny důležité kondy vyndavám ven a proměřuji je průchodem střídavého proudu při současném měření procházejícího proudu ampérmetrem. Je to spolehlivá metoda odhalující úplně vše.
A nebo pak nasadit osciloskop, a koukat postupně na zvlnění zdrojových kondů.
Vašek