Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
- tomasjedno
Žena
"Nebreč, ona se vrátí." "No právě..."
Blondýna
Přijde blondýna do autobusu a ptá se řidiče: Může se zde kouřit?
A řidič odpoví: Jestli se vejdete pod volant tak klidně.
Gynekolog
Blondýna letí na dovolenou a říká si, že si skočí na gynekologii. Příjde a tam prázdno, blondýnka si říká že nemusí dlouho čekat. Otevřou se dveře, chlap v bílém ,,Pojďte slečno". Tak blondýna jde, roztáhne nohy a říká mu
,,Tak co vy na ni"?
Chlap - ,,Hm dobrý, ale nejsem doktor, my tu malujeme."
Nevím jestli má "bardzo powadle" (do tak blízkýho setkání nevím kolikátýho druhu bych asi ani nešel), ale "duže" je má teda 100%ně ...tomasjedno píše:Já to znám jako szprajc podporowy dla kozactwa bardzo powadlegoEKKAR píše:"podpiera kozactwa dužego"
Občas si vzpomenu na citát z jednoho klasika: "My vozbrojený síly na ňákej ten slovosled nehledíme".EKKAR píše:Dneska jsem v práci otevřel dokumentaci jednoho výrobku a málem mě křísili ...
https://kutilska.poradna.net/questions/ ... e-filtrace
Já zase potkal "chlapy na něho čuměly" ... V takový chvíli padám přes loket na hubu. V pilotním žargónu se tomu říká utržení proudnic, ztráta vztlaku a pád po křídle následkem přetažení = nadměrně vysokýho úhlu náběhu při malý dopředný rychlosti. Moje ex-třídní a zároveň češtinářka na střední nad takovýma zvěrstvama musí chudák v urně rotovat rychlostí turbočerpadla pumpujícího KPH do Melounovejch Raptorů ...sis2 píše:Blb, který napíše "vynutí cívky", si tím obvykle vynutí moji reakci.
Taky už jsem zaznamenal požadavek "chlapy poraďte my..."