Zaslání kódu kromě Zásilkovny

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron

Zaslání kódu kromě Zásilkovny

#1 Příspěvek od Celeron »

Vážení, máte někdo odzkoušeno poslání kódu odesílateli krom Zásilkovny?
Jde mi o DPD, Balíkovnu nebo GLS, ty mají u nás kamenný výdejny.
V Balíkovně prý musí být oproti Zásilkovně zadaný jméno a adresa odesílatele, jeho telefon i email, jinak to na poště nepřijmou. Předpokládám, že ve výdejnách občanku odesílatele nekontrolují. :)
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Pikofarad

#2 Příspěvek od Pikofarad »

V "Moje balíkovna" mám jméno,mail a telefon.Adresu ne
jardafiala

#3 Příspěvek od jardafiala »

V balíkovně si při objednání můžeš napsat cokoli, na balík stačí kód který dostaneš po zaplacení.
Kvicala_r

#4 Příspěvek od Kvicala_r »

Pro jistotu posílám z balíkovny štítek - ať si jej vytiskne a nalepí.
Jinak přímo balíkovna píšě
Se štítkem:
S vytištěným adresním štítkem lze balík odeslat z libovolné Balíkovny nebo samoobslužného boxu.

Bez štítku:
Bez adresního štítku lze balík odeslat z libovolné Balíkovny vyjma samoobslužných boxů, kde je potřeba mít adresní štítek na balíku nalepený(*).

(*) Na všech Penguin Boxech je umožněno odeslání bez nutnosti mít vytištěný štítek (stačí na balík uvést podací kód).
Tuším, že po mě kdysi chtěli ale vypsat plné detaily, pokud to bylo na adresu.
dvorak

#5 Příspěvek od dvorak »

Nedávno jsem si takto nechal poslat balíček z Rožnova p.R., příjemce i odesilatel jsem byl jako já, kod jsem odesilateli poslal mailem. Proběhlo bez problému.
Celeron

#6 Příspěvek od Celeron »

U Balíkovny?
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Hubert_79 »

Již jsem to taky takto dělal. Zadal jsem na webu poslání balíku, já coby odesílatel i adresát a následný mail s pokyny a adresním štítkem jsem poslal odesílateli. Ten to jen odnesl na poštu a bylo. Bez problému.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
tomasjedno

#8 Příspěvek od tomasjedno »

Já taky, no problem.
dvorak

#9 Příspěvek od dvorak »

Celeron píše:U Balíkovny?
Ano, u Balíkovny na České poště.
dred

#10 Příspěvek od dred »

Celeron píše: V Balíkovně prý musí být oproti Zásilkovně zadaný jméno a adresa odesílatele, jeho telefon i email, jinak to na poště nepřijmou. Předpokládám, že ve výdejnách občanku odesílatele nekontrolují. :)
Občianku u nás kontrolujú, (aj to len tak letmo) len pri doporučenej zásielke..lebo nás aj pracovníci/čky mnohokrát aj osobne poznajú a doručovatelia detto. Pri nejakej úradnej, kde si to overenie vyžadujú, napíše do PC/papiera) číslo OP.
Ináč stačí pin, pošta ho pošle na mail či SMS a na jeho základe si prevezme zásielku..
Nechápem trochu, prečo sa niekto zdráha poskytnúť mail, t.č. či adresu pošte, ktorá aj tak o ňom všetko vie, alebo nemá problém si to zistiť z evidencie obyvateľstva v mieste doručenia... Meno a adresu si zistili hneď pri prvom kontakte, keď vôbec prvý krát vstúpil na pôdu poštového úradu za nejakým účelom - absolútne jedno akým... a ostatné údaje zverejňujeme podľa potreby, situácie a spôsobe komunikácie.. A zabezpečenie podľa GDRP je predsa vecou pošty...Sťažnosti či reklamácie pri úniku info idú na ich hlavu.
Práve uvedenie tých údajov prispieva k úspešnému doručeniu zásielky...
Ale keď má niekto z toho fóbiu ..jen ho nechte - ať se bojí 8-)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“