AC-3 jsou motory, noDekker píše:hlavně si pohlídat na jakou zátěž ten stykač bude. To že tím nespíná teď přímo třeba ten motor pily neznamená, že se občas nestane, ,že to tím vypne.
Takže počítat s tím aby to ten výkon dalo na AC3 tuším (nebo AC7?)
Stykač pro centrální ovládání instalace
Moderátor: Moderátoři
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Tam nigdo nic takovýho nechce, vymejšlíš zbytečný hovnaHF_Tech píše:Samec: raději šoupej nohama.
Kdyby stačilo jenom vypnutí tlačítkem - jako STOP nebo tlačítko pro hasiče a nahození ručně, tak stačí ten Modeion nebo ekvivalent od jiného výrobce doplnit o podpěťovou nebo vyrážečí cívku podle požadované funkce. To je levné řešení.
Pokud to chce nahazovat tlačítkem, tak už to chce trochu složitější ovládací logiku nebo deon s pohonem. A chtělo by to nejdřív sepsat jednoznačné zadání, jaxe to má chovat v různých situacích a udělat alespoň projekt na pytlík od svačiny, aby na to pak někdo mohl udělat revizi. Když ta truhlárna shoří bez revize, tak pojišťovna nevyplatí pojistku...
Naprosto dostatečnej je průmyslovej velkej stykač 63 A, takže dyž dá vosumdesát, vydrží to půl věčnosti. Ale je to hluboký, chce to šoupnout lištu víc do skříně.
- Behemot
- Kontaktovat uživatele:
klid prosím těBehemot píše: Už jenom kvůli ztrátovýmu příkonu prvků a voteplení. Vychází to na vosazený prvky vůbec? Počítal to nekdo? Měřil to nekdo? Je k tomu povinná dokundamentaca????
Který klidně můžou betj podškrábnutý nějakým RT, kterej to udělal vod stolu a když dojde na lámání chleba tak ouha ... já nic nemám sorry jako
jj, pán je idiot. vždycky si na něco "vzpomněl". skončil mu nájem a vzal nový prostor. takže stěhoval už věci, které měl předtím. přitom jsem se ho desetkrát na začátku ptal . z těch původních 8 okruhů mám plno v bedně (vč 6ti rezervních B16/1 a 1x3fáz) a ještě jsem dal další bednu jinam, kvůli úspoře. je to celkem velký prostor, vyplatilo se přidat další rozvaděč o 40m kabelu dál.
- Behemot
- Kontaktovat uživatele: