To víš, že mi stačí, že mi balík doručí. A co bys od toho tak nějak ještě chtěl? A jak nějak? Z Ali pravidelně doprava 4-6 dnů včetně té Balíkovny! Prostě to ber tak, že když je někde v tom binec, tak nemusí být nějak všude.martinkopp píše:To že je p32 ke spokojenosti stačí když se jim balík nějak podaří doručit je sice možné, ale konkurence je dnes už přece jen trochu jinde.
Aktuálně Česká pošta 2022-2025
Moderátor: Moderátoři
Přišla, ale do výdejny co je až na druhý straně Bydžova. Poštu mám víc než o půlku blíž. Tak jsem se prošel a na místě zjistil, že výdejna nebere platby kartou. Tak zase zpátky do města pro hotovost a zpátky do výdejny. Hodina a půl v pr deli. Myslím, že to ten rozvozce udělal naschvál.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- tomasjedno
- tomasjedno
- tomasjedno
- tomasjedno
Česká pošta bývala kdysi největším státním zaměstnavatelem s téměř 40 tisíci zaměstnanci. Dnes jde o upadající podnik v miliardových ztrátách, jehož transformace selhala.
...
Nedosáhlo se totiž ničeho a transformace skončila naprostým fiaskem. Pošta je méně dostupná, prodělává více i přes razantní škrty zejména na zaměstnancích a lidé masivně opouští poštou poskytované služby včetně rozvozu balíků, který měl být zlatým vejcem uvnitř upadajícího a ztrátového podniku. Namísto zisku vykázala pošta za rok 2024 druhou nejvyšší ztrátu ve své historii a pokud odhlédneme od účetních machinací, kdy ztrátu snižují účelové rozprodeje nemovitostí a dalšího majetku, šlo by o nejhorší výsledek pošty v historii republiky.
...
Po třech letech od představení transformačního plánu Česká pošta proti plánu ztráty prohloubila a rekordní propouštění, zdražení i omezení kvality kýžené zisky nepřineslo. Nejcennější část určená k prodeji se topí ve ztrátě rovněž i díky zanedbaným investicím a zřejmě i nekompetentnímu řízení, které nepřizpůsobilo potenciálně cennou divizi moderní době i případnému kupci. Pošta je dalším příkladem toho, že stát neumí podnikat a ani by se o to neměl pokoušet.
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Web ale nijak zřetelně žádný informace vo balígách nenabízí, vůbec to tam není. Takže tam vlastně člověk de neco podat a můžou ho vobrat jak malýho, pže nemá šancu dopředu zjistit, jaká je nabídka. Že mě to vod libtardskejch 🤐 vůbec nepřekvapuje
Tipuju že nakonec to v naprostým úpadku ty mrdky předají v podstatě bezplatně nejakýmu jinýmu stádnímu podniku, dle zavedenejch zvyklostí nejspíš do rajchu dojčepost/DHL, a budou tomu vykládat jaká to je sqělá privatizaca, checht. I dyž pod dojčlandama by to aspoň fungovat mohlo, ty vymetou všecky ty vyžírky co to tam rozkrádají a pokud to zařadí do svejch mezinárodních služeb, tak by to nakonec mohl být zajímavej konkurencescopnej podnik.