Hledám pomoc pro rozprodej retro el.materiálu

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Celeron

#16 Příspěvek od Celeron »

Já jo, v Dahabu. Třeba celý diskografie hudebních skupin na DVD prachsprostě popsaných fixou. 5 DVD jsem nakonec usmlouval za cenu 7 prázdnejch. :wink:
Kupodivu jsou čitelný dodnes a je to ve waw.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

Jo, měl to na vlastním kompu napálený všecko co někde postahoval. Úplně stejně se kupovaly na rynku targowem v Klodzku "úzkoprofilový" kazety se západníma hitama za 30-40 našich korun ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
elnovy
Doporučuje se dohled statného moderátora
#18 Příspěvek od elnovy »

Zdravím všechny Čtenáře a rádce. Zejména chápu proč mě určití lidé neustále urážejí. Ale abych neodbočil od tématu = Přebytky typu arduina mega deska 2560 + různé druhy motorů a levné n kodéry jsem již poslal několika žadatelům z této kominity a komunity praktické elektroniky .Ti mi ovšem napsali slušnou formou na email. Nikoliv jako anonymové kterých je zde 99,99% . Přeji všem hezké svátky Osvobození od fašismu + od estébáckých praktik.
Na speciální přání jsem přidal i malé CD obsahující všechny autorské články, které mi vyšly v praktické elektronice včetně softwarů a celkové dokumentace pro výrobu.
:idea: :arrow: :|
Můj e-mail: elnovy@email.cz
Povolání: Vývoj elektroniky+DPS
Zájmy: Programování C++ ,assembler
Cust

#19 Příspěvek od Cust »

Pročetl jsem si vlákno dvakrát a nevšiml jsem si, že by tě někdo urážel.
HF_Tech

#20 Příspěvek od HF_Tech »

ORM: pokud ti jde o to vytěžit z toho nějaké peníze, tak nejlepší řešení je prodat díly na SAPI a počítače a výběr součástek v dražbě na aukru. A zlacený zbytek pokud máš IČO, tak prodat do výkupu "Plzeňský skart".
ORM

#21 Příspěvek od ORM »

Dík za typ. Dojde i na „skart“. Zatím „dělím zrno od plev“.
"Pravdu má náčelník!!"
Behemot
Doporučuje se dohled moderátorů
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Behemot »

EKKAR píše:Nevím kdo jsou chochláci, ale zjevně ses ještě nesetkal s arabáčským trhovcem ...
No přece tvoji žlutomodří hadráci, co jim furt lezeš do prdele tak, že začínáš vykukovat z držky.

Arabáčskej trhovec očizřejmě nic neprodukuje. Zato chochláci dostali do vínku výspu sovětskýho průmyslu (o produkci kterýho byl i nadále zájem), úrodnou černozem, spoustu funkčních dolů a nulový dluhy. A dotáhli to do stavu černohubáckýho negerstánu, pže i ten nejposlednější vohrndíra neukradl jenom to, co bylo přivařený nebo zabetonovaný, takže s kvalitou produkce čehokoli to bylo naprosto stejný.
ORM

#23 Příspěvek od ORM »

Prosím, bez osobních invektiv.
Děkuji
"Pravdu má náčelník!!"
RayeR
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od RayeR »

>ORM
FRB konektory by SAPIsti ocenili, dnes se to blbe shani, na celem prazskem blesaku ani v Holicich nic, takze do skartu (jako jiny blbouni) urcite ne. Taktez dily na SAPI, poslu ti kontakt na cloveka, ktery se zabyva dokumentovanim tehle ery CS kompu, myslim ze by neco z toho odebral, uskladnil i zaplatil...
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“