Osciloskop - samodomo výroba Ukončeno.
Moderátor: Moderátoři
Osciloskop - samodomo výroba Ukončeno.
Dostal se mi do rukou velice precizně zpracovaný skop. Jenže je to takové ukazovátko. Nemá to BNC vstupy a nebyla k tomu přiložená žádná sonda. A ani napájecí kabel.
Nakrmil jsem to tónovým generátorem a "něco" to ukazuje.
Kdyby to někdo chtěl tak za stovku plus PPL to dostane.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
BNC konektory si dobastlíš na prídavnú kartu, ktorá sa zasúva tam, jak je pod zdierkami taká ta krytka s dvoma skrutkami...
Podľa veľkosti obrázkov usudzujem, že to je prvý osciloskop na poštovej známke.
Ak je v ňom B7S2, tak by som možno mal záujem.
Hej, je to smutné, že vlákno o zaujímavom zbastlenom osciloskope je nenávratne preč v koši a iné vlákna plné prázdnych rečí a emocionálnych výlevov sú stále tu.
Příspěvků obsahujících výraz 7QR20 je tu (včetně tohoto) momentálně 165.samec píše:Hej, je to smutné, že vlákno o zaujímavom zbastlenom osciloskope je nenávratne preč v koši a iné vlákna plné prázdnych rečí a emocionálnych výlevov sú stále tu.
Že by celé vlákno skončilo v koši, to už by se muselo jó zvrhnout. S oddělenými OT to možné bylo, ale pak tu musí někde to podstatné zbýt.
Trochu se nám to zkomplikovalo po kleknutí FTP serveru, z něhož se podařilo uchovat obsah namigrovaný z předchozí verze (ten je stále dostupný zde), při pokusech o modernizaci se měnil i formát odkazů, takže, kde zbyly, tam nefungují, a to jsme formát odkazů měnili jen jednou. Musí se hledat ručně.
Na fotky na Rajčeti se odkazem nedoboucháte třeba i ze dne na den, protože zase změnili část url, v tom lepším případě se k nim dostane jen vlastník, a nikdo se s ním o tom nebaví. Konečně - když přijdu do Kauflandu jednou za kvartál, taky tam bloudím.