Yamaha RX-V757 nejde zapnout
Moderátor: Moderátoři
ty kostřící šroubky myslíš tyto ?masar píše:Tak přidej ještě průběh signálu PDET a /RES (při zapnutí), ať to máme komplet. PDET a /RES jsou "jednorázové" děje, zachytit krátké výpadky nemusí být snadné...
Vzhledem k tomu, že při zapnutí síťového rušení lze stroj zapnout, je možné, že hledáme jinde, než bychom měli. Zkontroloval bych, co se děje na lince REM procesoru (přijímač DO) a /PSW. Ty "kostřící" šroubky mají svůj význam.
aha
....já už nevím co mám měřit
nechápu tu souvislost s tím horkovzduchem, pokud ho dám přes oddělovací trafo tak to nenahodím ...to musí souviset s napájením..co se stane když zapnu ten horkovzuduch,přesněji když zvednu tu pistoli nevím. Na Pdet se taky nic neděje, tam je stále 4,8V po zapojení do sítě.
I negativní zjištění je přínos. Např. když po odfiltrování rušení některého napájecího napětí/signálu stroj ztratí tu zázračnou schopnost zůstat zapnutý s horkovzduchem.
A ještě dotaz, možná jsem to přehlídl - asistence horkovzduchu je nutná po celou dobu zapnutého stavu stroje nebo stroj vypne po vypnutí horkovzduchu?
mode......pořád to padá. Když ji zkusím vyvolat se vzduchem, tak žádné sleep nebliká (Press the “STANDBY/ON” key while simultaneously pressing
those two keys indicated in the figure above. At this time,
keep pressing those two keys for 3 seconds or longer.
In this mode, the “SLEEP” segment of the FL display of the
main unit flashes to indicate that the mode is DIAG mode
with the protection functions disabled.) a mám nabídku: SP IMP - 4ohm(8ohm)
REMOTE - ID1 (ID2)
PRESET - CANCEL (RESET)
toť vše - dál se nedostanu