Help - kvílí rádio
Moderátor: Moderátoři
Help - kvílí rádio
- Ivan_Ryger
- Bydliště: Jára Cimrman- "Uppsala, Uppsala,... tam jsem taky nebyl"
Pokial sa to indukuje len do zadnych reprakov, skuste premiestnit privody, ak je to aspon trochu mozne, do vacsej vzdialenosti od silovych napajacich kablov k svetlam atd... Myslim, ze filter do napajania autoradia a uzemnenie priamo na bateriu by mohlo pomoct.
Rusenie v aute nie je prijemna zalezitost.
Ještě mě napadá, že by to mohl dělat ten kond, ten jsme ještě nezkoušeli odpojit. Ale nechápu zase proč jen vzadu.
Díky všem za tipy, přes víkend na to juknu a pak dám vědět.
A kutilmile - nelituju tě
EKKAR píše:....synátorovi![]()
![]()
) kvalitnější rádio - ve Formanu mi starý FIRST hvízdal jak siréna, nový Panasonic ani nefňukne - a připojení je nezměněno, na stejné body i anténu. Napadá mě totiž, že jsem viděl nevím jaký už to byl ZGARB (ještě kazetový), ale odrušovací tlumivku (LC filtr v napájení) měl pouze v přívodu k tuneru a výkonovým zesilovačům pro přední repra, zadní jely "natvrdo" bez filtrace!!!
Souhlas! Šunty hvízdají jak zhulení svišti a klasy jedou OK! Na stejnou instalaci! S "odrušovacími tlumivkami" mám jen nulovou úspěšnost!
Prostě: napájení přímo z baterie, pozor na smyčku přes kastli od antény.
Nicméně, jednou jsem si zuby vylámal: Instalace subw. do Fabie. Připojen přímo na baterii, dostatečně silné přívody, zemní smyčky vyloučeny.
V okamžiku otočení klíčku do polohy, kdy nasadil počítač, začalo rodeo. Ze SW se ozvala směsice "digitálních mnichů", další estráda následovala po nastartování a přidávání plynu...