Windows 11 nevidí UPS
Moderátor: Moderátoři
Windows 11 nevidí UPS
Edit: Nainstaloval jsem soft UPS Companion na jiný pc kde jsou 10 64b a kde původní ups tedy soft nainstalovaný nebyl a výsledek je totožný včetně toho ovladače. Mám divný pocit že s ups , tedy s portem něco nebude v pořádku. Kabel jsem použil co byl v balení.
První instalace na mini pc. Po prvotní instalaci jsem pustil obslužný sw a nebyl problém. Pak jsem nainstaloval jejich druhou aplikaci kde je podrobnější nastavení a fungovala přes web rozhraní na local adrese 120 a dál si ty čísla nepamatuji. Fungovalo to i po restartu pc, web stránku jsem měl uloženou.
Na starém ntb jsem začal stejně jak na aktuálním mini pc. Nainstaloval jsem UPS Companion ale apka tu ups také nevidí. Dál nemělo cenu pokračovat. Následoval pohled do ovladačů kde je to stejný jako na mini pc. Tím jsem včera, vlastně už bylo dnes, skončil.
Jestli nemůže být problem v usb portu na té ups? Občas si společná zem nemusí sednout při propojovaní různé elektroniky. Něco v prodlužce, něco přímo v zásuvce.......
- pocitujlasku
https://knowledgehub.eaton.com/s/articl ... ol-for-UPS
- Behemot
- Doporučuje se dohled moderátorů
- Kontaktovat uživatele:
Každopádně, akorát sem při uklízení našel takovej letitej experiment, usměrňovač s kundenzátorem na krmení spínanejch zdrojů rovnou stejnosměrným napětím, přibastlený na napájecí kabel. Příští tejden budu po Brně, mužu klidně přibrzdit a mužem provést eksperiment, co na to telka řekne při provozu z té předchozí s modifikovanou sračkou na výstupu - idea totiž byla todle případně dávat právě k takovejm zdrojům jejichž PFC moc dobře nesnese, co z toho leze. Todle je reálně první případ, na kterej sem narazil, tak že by konečně po další půldekádě se to testnulo?
"Starou " ups pošlu do světa, i se ztrátou. Na věci okolo pc vyhovovat bude. Jak uz jsem někde psal, po jednom výpadku kdy se v elektrárně asi dohadovali zda to už nechat zapnuty a nebo to vypnout a u toho spínače se v několika sekundových intervalech střídali až se nakonec dohodli že jo jsem pak telku s anroidem zapnul a ona nic, dourka v chipu T-CON -možná jen náhoda, jsem se rozhodl že to zkusím posichrovat ups. Holt telka chce čistý sinus tak ho má. A ten zbytek co je na ups se taky hodí že má čistý sinus, není to na škodu.