Poptávám výrobu USB-C hubu

Jestliže poptáváte nebo hledáte osobu(y) k vyřešení nějakého problému, popř. nabízíte SERIÓZNÍ zaměstnání související s elektronikou.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dipefic

Poptávám výrobu USB-C hubu

#1 Příspěvek od dipefic »

Ahoj, potřebuji vytvořit DPS a na jejím základě vytvořit USB-C (24 pinů) hub s SMD součástkami, podle mého zadání. Nějaké schéma jsem s pomocí ChatGPT spáchal (v KiCadu na ubuntu) a teď je čas zkusit to převést do fyzické podoby. Chtěl by se toho někdo za finanční odměnu ujmout?
HF_Tech

#2 Příspěvek od HF_Tech »

Chtělo by to hodit schéma a představu jestli to chceš i osadit a odladit.
Podle toho, jak hodně bude potřeba schéma doladit to může stát 5 i 50 tisíc :)
Přílohy
DSP_stick.jpg
Ukázka, jaxe to nemá dělat  8-)
Ukázka, jaxe to nemá dělat 8-)
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jezevec »

dipefic píše:... Nějaké schéma jsem s pomocí ChatGPT spáchal (v KiCadu na ubuntu)...
Řekl bych, že máš téměř 100% jistotu, že to nebude fungovat. Ale kdo si hraje,...
DPS si můžeš nechat udělat za pár korun v Číně, stačí jim poslat Gerber data.
dipefic

#4 Příspěvek od dipefic »

Kdybych nové věci dal napoprvé, byť s AI, byl by život nesnesitelně nudný. :) Díky za tip na Čínu, že tam dělají i takovéhle věci, to mě nenapadlo.
Celeron

#5 Příspěvek od Celeron »

Jakýkoliv schemata z GPT jsou naprosto nesmyslný a tím nefunkční. Paradox ale je, že programovat v C++ a ASM51 umí celkem dobře a většinou to chodí hned na první šlápnutí. Tedy pokud správně pochopí zadání funkce programu, jinak dokáže taky vymyslet pěknej trakař.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
martinkopp

#6 Příspěvek od martinkopp »

No nevim, zrovna v asm x51 moc silný není. Teď jsem upravoval starý soft, ale protože si už moc nepamatuji celou instrukční sadu, chtěl jsem jednoduchou radu jak nejefektivněji porovnat 2 bity na shodu. GPT to pochopil správně a vypsal XRL C, ACC.0 ; C = bit1 XOR bit2 Výsledek krásný a rychlý, ale s drobnou vadou na kráse - taková instrukce vůbec neexistuje :-)
HF_Tech

#7 Příspěvek od HF_Tech »

dipefic píše:Kdybych nové věci dal napoprvé, byť s AI, byl by život nesnesitelně nudný. :) Díky za tip na Čínu, že tam dělají i takovéhle věci, to mě nenapadlo.
Číňan to umí i navrhnout. Ale už to není levné a musíš mít funkční schéma a výkres obrysu desky s upevňovacími otvory a rozložením konektorů.
https://design.jlcpcb.com/quote?spm=Jlcpcb.PCB_Layout
https://jlcpcb.com/blog/jlcpcb-launches ... gn-service
Cena začíná od 100USD a počítá se cca 0,55-0,75USD za jeden vývod součástky.

Ten obrázek nahoře je příklad jedné takové hurá akce. V podstatě jde o zpracování citlivých signálů a následné odeslání přes USB-C do tabletu. Nejdřív byl prototyp složený z různých "arduino" desek, který nějak fungoval a odladila se na něm první verze softwaru. Teprve v třetí verzi plošňáku se podařilo vychytat různé mouchy, zmešit rozměry na použitelnou míru a funguje to, jak si zadavatel představoval.
martinkopp

#8 Příspěvek od martinkopp »

Je to přesně jak píše HF_Tech. Pokud ti všechno funguje napoprvé, znamená to jediné, na chyby které tam máš jsi ještě nepřišel :-)
Odpovědět

Zpět na „Poptávka služeb, nabídky zaměstnání“