SAMSUNG UE40MU6172U nemam obraz

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jopo166

SAMSUNG UE40MU6172U nemam obraz

#1 Příspěvek od jopo166 »

Dobry den brat doviekol tento samsung ako v popise .Po pripojeni Mainboardu k zdroju telka vobec nejde ak však odpojim napajanie od mainboardu začne fungovat podsvit.Skušali sme vymenit mainboard za iny ktory sme kupili od jedneho pana z vranova cez bazoš a to iste.Neviete mi poradit čo stym?napetia zo zdroja som nepomeral lebo brat zapatrošil niekde kabel ktory spaja zdroj z maiboardom.
dred

#2 Příspěvek od dred »

A to akože bez toho chýbajúceho kábla, to má korektne fungovať ?? Nerob si srandu...
Ivan_01

#3 Příspěvek od Ivan_01 »

zaneste to naspäť ku kontajneru, máš vadný panel a po tvojich zásahoch ktovie čo ešte. Na margo mainu, tie sú viazané na sériové čísla, takže prostou výmenou by to aj tak nešlo
jopo166

#4 Příspěvek od jopo166 »

dred skušali sme to samozrejme stym kablom ktory prepaja maiboard zo zdrojom ale ked to bolo takto prepojene nešiel podsvit jak som maibord odpojil podsvit išiel inak po pripojeni kabla k mainu nešlo nič ani ten podsvit.
mi-ro

#5 Příspěvek od mi-ro »

Ano, to je v pořádku. Samsungy mají blokování podsvitu z MB. Tudíž pokud MB není připojen, podsvit bude svítit.
..to bude jen ňákej odpůrek
Ivan_01

#6 Příspěvek od Ivan_01 »

no nie všetky, typicky tie osadené s FSFR1xx, a majú v primáre hlavného zdroja relé, tie s odpojeným mainom nesvietia
jandur

#7 Příspěvek od jandur »

Ivan_01 píše:Na margo mainu, tie sú viazané na sériové čísla, takže prostou výmenou by to aj tak nešlo
pominuc to je jopo166 je tulpas jak na satelity tak ako vidim aj na telky, mi preboha vysvetli na ake seriove cisla je ten main viazany ?

...ze si nam ty v nedelu trosku prebral s alkoholom a terazky tu haluzíš so seriovymi cislami mainboardou, mozno aj bielymi myskami a pod :D :D :D
Ivan_01

#8 Příspěvek od Ivan_01 »

presne tááák, si ma odhalil :)
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“