Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Tak Balíkovna rekord. Balík na dobírku odeslanej v pondělí ráno stále nedorazil. Podle sledováku leží už třetí den někde na třídícím centru. Dnes se to změnilo: Zásilka vypravena z třídícího centra.
Přeprava zásilky k dodací poště.
Zásilka v přepravě.
Tak doufám, že se zítra konečně dočkám.
Zásilkovna, Balíkovna, všecko stejnej bor del. Kde jsou ty časy, co na obojím chodily balíky druhej den po podání. Do druhýho dne funguje už jen GLS a PPL.
Na tom, že se blbec chová jako blbec, nevidím nic šokujícího. To je právě úplně normální.
A není to ani nic novýho. Máma dělala v osmdesátých letech na poště a vyprávěla neuvěřitelný věci.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Tak zásilkovna se zase vytáhla. Brno-Jihlava přes Ostravu a ještě za víc, jak týden. Ještě to mohli vzít pře Karlovy Vary, aby se to víc projelo. No ale ještě pořád to není v koncovým boxu, takže se možná ještě dočkám.
Mám asi pech, no. Zásilka podaná ve čtvrtek (ve stejný den dorazila na depo) došla na výdejní místo až dnes odpoledne. Jako není kvalt a nevnímám to jako problém, ale ať se neprsí, jak jsou rychlí a dokonalí. Nejsou.
Nemám problém se Zásilkovnou a to ani z Polska přes Packetu. V Sobotu v Praze podáno, včera (v Úterý) doručeno do Z-Boxu. Jen jednou mi přišla poškozená zásilka, ale to proto že velkou elektronku odesílatel mizerně zabalil. navíc byla 🤐 něco takového vůbec posílat. Od té doby si pro takové věci raději zajedu osobně, pokud to není přes celou ČR.
Protože potřebuju poslat něco na Slovensko, po dlouhé době jsem chtěl zkusit oprášit účet u Zásilkovny. Zkusil jsem v té době mé obvyklé heslo - nefungovalo. Zkusil jsem to méně obvyklé, taky ne. Tak jsem si nechal na email poslat odkaz na obnovení hesla. To přišlo obratem, heslo jsem úspěšně změnil, alespoň podle zobrazené hlášky. Hned jsem ho použil, abych se přihlásil, ale opět "nesprávné přihlašovací údaje. Tak jsem to zkusil celé ještě jednou, heslo jsem si projistotu napsal a dělal jen CRTL V+C. Se stejným výsledkem.
Asi můj účet zůstal někde v meziprostoru...
Takže se zeptám - jaké jsou nyní možnosti nejlacinějšího zaslání malé krabičky na Slovensko?
PPL mi ukazuje cca 230 korun, Pošta tuším tři stovky. Přitom Vinted partnerce ze Slovenska chodí za 50 korun... To to mám prohnat přes něj?!
Problém s přihlášením může způsobovat stará verze mobilní aplikace. Nainstalujte si do mobilu aktuální verzi mobilní aplikace Zásilkovna a zkuste se přihlásit v ní. Pokud vám to stále nepůjde tak kontaktujte zákaznickou podporu tj. popište svůj problém buď přes tento kontaktní formulář a nebo jim zavolejte na +420 216 216 516.