Windows XP verzus Vista
Moderátor: Moderátoři
Windows XP verzus Vista
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Ja som osobne zastancom winXP, vista je uz moc precackana a stve ma ze ju pchaju do vsetkych novych PC.
PS: je to jen muj nazor
PabloX píše:Kedysi ked som este fical na win98 som nadaval na XP a nechcel som nan prejst, ale po case som bol nuteny. Teraz sa desim ze budem musiet prejst na vistu a pisat maily na core duo
Existuji GPL systemy, visty at jdou do hajzlu
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Naštěstí dělají jednu chybu - nedávkují to po troškách (např. tak, jak pomalu,ale jistě klesá kvalita běžných potravin v supermarketech) - ale jdou na to hrubou silou a to je zásadní příležitost pro GPL systémy.
P.S. Uvedl bych i příklad, jak se např. spousta malých českých pivovarů zpátky postavila na nohy po tom, co velký pivovary začaly zásadně zdražovat, ale on by mě Stepa za poslal do prdele
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
xxxe píše:Vadí mu i jedinej výpadek proudu a je přeinstalace.
Neke, fakt? To jsem myslel ze se zalohou registru a systemu maly mekky trochu postoupil a ono to je horsi, nez kdy drive. Boha jeho.
EKKAR píše:Nedokážu posoudit, proč Malý Měkký Vilda de Bill Bránka tak chvátal a štval jehoVistu na trh - ale na jednojádrech je zhola zbytečná.
Je to proste...🤐 Branka jde ruku v ruce s vyrobci HW a ty sprominutim "lamy" do tohohle oboru, proste bezni uzivatele uvidi, ze jim pocitac nejde tak dobre, porad to pada a seka se to, tak koupi novy zelezo za 20 papiru. THATS ALL.
Ale řekněte mi, proč jsou (u nás) stroje Apple tak drahé?
Crifodo píše:ještě mi tu trochu chybí vyjádření k jablečným mašinám...
ale znám jen dva lidi, co mají meka doma.
Jo na jablka jsem zapomnel(je to tak malo rozsireny OS, ze mi to vypadlo)...kam se na ne hrabou Visty. Je to velmi dobre vymysleny system(celkem vsechno od jablek), par znamych ho ma a nestezuji si. O virech ani nemluve.
to xyxxe: A to ani nefunguje oprava pomoci konzole? Jestli to neco takoveho ma.
to tandel: vsechno je to politika Apple, chces neco vyjimecnyho, tak si zaplat(u nas do toho jeste zapocitavaji nejake marze pro kde koho-proto jeste drazsi, nez bezne...nekde jsem o tom neco cetl, uz si presne nepamatuji co a kde to bylo). Ted se u nas jeste neprodava iPhone, tak si to typci vozi ze zahranici...aplikujes nejaky patch a oni ti to chodi na nase site. Apple ho u nas uvede oficialne nekdy v lete a prohlasil, ze po oficialnim ohlaseni pujdou u nas jenom ty iPhone, zakoupene v Cesku, takze ty dovezeny maji smulu, zablokuji je. Tahle politika mi unika.