Zlomený jazýček v dverach-ako ho uvolniť.
Moderátor: Moderátoři
- martinkopp
Mal som na baráku staré -komoušouské FE/AL dvere - zlomil sa ten zinkalový paškvil -jazyk a pomohla len karboška, aby som ten Fe segment čo sa vysunul do zárubni prebrúsil tenkým kotúčom... Z vonku to som to nechcel - boli tam krycie AL uholníky.. tak som na balkóne vydrbal spodné zasklenie aby som sa dostal dnu a potom som to riešil...Tie dvere vtedy stáli "majlant".. lacnejšie bolo rozbiť "2 spodné sklíčka" na balkónových dverách..PotPalo píše:9 z 10 bytových zlodejov by doporučilo použiť starú kreditnú kartu. Pekne ju vsunúť do škáry a jazíček ňou zatlačiť, dvere otvoriť. Preto karta, lebo sa musí v zárubni ohnúť do pravého uhlu a nezlomiť. Ide to bez poškodenia dverí, bez stopy.
Z nedávnej skúsenosti -
Na baráku môžeš mať hlavné dvere neviem akej bezpečnosti, keď máš "spústu" iných - jednoduchších "vstupov" Okienko na špajze, WC, balkón či hocijaké okno aj vysokej bezpečnosti...
Suseda stratila kľúče od domu niekde v záhrade a dostali sme sa dnu cez pootvorenú "ventilačku" okna za pomoci "jej legín", ktoré sa sušili vonku...
- martinkopp
Nesmysl pochytaný z webu typu prozeny.cz. Pokud máš střelku zlomenou, žádnou planžetou ji nedostaneš zpět, protože je ve futrech vypadlá a vetšinou nějak našikmo. Není úplně snadné ji zatlačit zpět šroubovákem přes vyvrtanou díru ve futrech. Natož s kreditkou, evidentně jsi nic takového do dveří strkat nezkoušel, ta funguje jen v hloupých amerických filmechPotPalo píše:9 z 10 bytových zlodejov by doporučilo použiť starú kreditnú kartu. Pekne ju vsunúť do škáry a jazíček ňou zatlačiť, dvere otvoriť. Preto karta, lebo sa musí v zárubni ohnúť do pravého uhlu a nezlomiť. Ide to bez poškodenia dverí, bez stopy.
- tiktak1953
- kevin_mitnick
Jeste v ten den jsem menil zamky v pulce baraku...
- serviceman