Radio Černá Hora __rozdilny program
Moderátor: Moderátoři
Radio Černá Hora __rozdilny program
Mimochodem, dnes nejel do 15 hodin ani TV vysílač MUX21-23 z Černé hory, kdo ví, co se současně kde sepsulo. Konečně těm vysílačům je jedno, jaká modulace se do nich pustí.
- pocitujlasku
dvorak píše:Ale těch příspěvků, týkajících se FM, je tady více....Proč bylo přesunuto do digitálního rozhlasu, když uvedené frekvence jsou klasické analogové FM.
To, že tu nemáme sekci analogového radia, je problém jen našeho portálu. A teď (na starém foru) to asi už řešit nebudeme. Až přejdeme na nové, tak to asi vyřešíme.Hill píše:Tak jsem to přehodil do digitálního rozhlasu, ale sem to taky nepatří. Ty různé platformy se řeší v původním vláknu, tak to do něj vracím (jako ...a další).
Ale rozhodně má analogové radio blíže k radiu digitálnímu, než k digitální televizi
A že v sekci digitální rozhlas je o mnoho více vláken (týkajících se analogu; nejen FM), než v sekci Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV a dalších, je taky zřejmé.
Kdo chcete, zkoumejte. Já bych to dál neřešil.
- Přílohy
-
Vysilace_vyber.pdf- Výběr FM vysílačů, kterých se může nějak dotknout toto vlákno.
- (101.35 KiB) Staženo 96 x
- pocitujlasku
Takže jde o regulerní vysílač a ta anténa tam jen zbyla po převaděči, modulace se bere z vhodného streamu.
Ze Zvičiny "vidí" anténa sice hodně daleko, ale taky nejde o pouhou konverzi, to by se tam musela objevit jiná stanice.
Přitom na obou stožárech jsou zjevně přijímací yaginy pro III. pásmo se svislou polarizací namířené, řekl bych, na Stěžery, odtud vysílají hned tři multiplexy DAB+