Na druhú stranu. ja nevypadám o moc lepšie
Příroda kolem nás
Moderátor: Moderátoři
- patrikvarga
- patrikvarga
Za plotem na nevyužívané sousední zahradě nám rok co rok vyvádí mladé srnka. Už potřetí za sebou má dvojčata. Sranda je, že letos je tam hlídá jejich loňský brácha. Pustí mě k sobě tak na deset metrů. Ale jak zmerčí že je chci fotit, okamžitě mizí.
Asi se nám tu natrvalo usadil plch. Manželka ho párkrát zahlidla. Ale přesnější popis jsem z ní nedostal ani bitím.
To znám, naši džungaráci dělají to samý jeden jako druhej - jak zmerčí foťák nebo šmatlofoun, mizí nebo se aspoň otáčejí prdelí k objektivu ...ransom píše:... letos je tam hlídá jejich loňský brácha. Pustí mě k sobě tak na deset metrů. Ale jak zmerčí že je chci fotit, okamžitě mizí.
...
Změň písmeno v tý přinucovací činnosti, možná pak bude povolnější ...ransom dál píše:Asi se nám tu nazrvalo usadil plch. Manželka ho párkrát zahlidla. Ale přesnější popis jsem z ní nedostal ani bitím.
A kutilmile - nelituju tě
A naštěstí se povedlo, všecky 3 hnízda vydržely. Drozdi a konipasi uletěli skoro hned po vyvedení úplně mimo areál, ale mladý kosáky jsem nacházel porůznu poschovávaný ještě tejden potom, co opustili hnízdo.
A kutilmile - nelituju tě