Vtipy, vtipné články a odkazy IX

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
HF_Tech

#286 Příspěvek od HF_Tech »

Mají tam třeba exempláře ze říše hmyzu z oblasti kolem České Třebové...
Přílohy
Chrobák Truhlik.jpg
Stahování a jiné použití se přísně zakazuje.
Stahování a jiné použití se přísně zakazuje.
robos

#287 Příspěvek od robos »

EKKAR píše:Občas prolejzám TyTrubku a hledám videa o kempování a bushcraftu. Co jsem ale viděl v tomhle videu, to je snad vrchol technickýho snobáctví.
Neviem, kedy si bol naposledy v nejakom miestnom kepme. To video je iba slabý odvar súčasnej reality.
EKKAR

#288 Příspěvek od EKKAR »

Ne, sorry, v kempu jsem pobejval naposledy někdy na střední, kdy jsme měli třídní víkendovej vejlet do chatek v Sedmihorkách, od tý doby nekempím. Když už musím přespat venku, tak radši někde v seníku nebo pod širákem než v těch mnohde předraženejch vydřiduchárnách. Jako děcko s rodičema jsme snad ani jinak dovolený netrávili, kempy stanový i chatičkový byly rok co rok - to všecko bylo ještě před rokem 1989, ale potom už sám jsem je nikdy nevyhledával. A s mou rodinou radši hotel nebo apartmán, přinejhorším bydlík - karavan, protože ani žena, ani děcka nějaký táboření nevyznávají - ani takový, jako v tom videu. A snaha je něco z toho naučit se nesetkala s kladnou odezvou. Nejhorší je, že v dnešní době už se u nás nikde moc "nadivoko" tábořit nebo si i jen udělat ohýnek nedá, všecko je osazený cedulí "soukromý pozemek" nebo "táboření zakázáno", jinde to zakazujou obecní vyhlášky nebo (obecně) zákon. A když už někde obecní orgány postaví "grilovací místo", tak je to buď naprosto nesmyslně umístěný, nebo to okupujou a brzo zničej nepřizpůsobivý permanentně opálený. Dnešnímu člověku zbejvá k nějaký venkovní aktivitě s otevřeným ohněm/grilem už jenom vlastní zahrada POKUD NĚJAKOU MÁ a to ještě nesmí bejt v okolí žádnej udavač, kterej by jednoho obvinil z pálení něčeho umístěnýho na seznam nepovolenejch látek ke spalování...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
ransom

#289 Příspěvek od ransom »

Tak si najdi Klopotovské údolí u Nového Města nad Metují. Parádní vycházka s veřejným ohništěm a posezením. A pořádek.

Obrázek
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Hubert_79
Kontaktovat uživatele:

#290 Příspěvek od Hubert_79 »

No a třeba v části Brdské vrchoviny, zvané Hřebeny najdeš tábořišť co hrdlo ráčí. Stranou značených cest, často stranou jakýchkoli cest a nenajdeš tam bordel. Tak si zas neplácej játra, jak se nikde nedá na divoko přespat. Dá, jen je to stranou a buď o tom víš, nebo to najdeš náhodou.
Reagoval jsem na eKecala, ale to kolega ransom zřejmě pochopí :)
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!
davemh

#291 Příspěvek od davemh »

Když si vezete domů nové kolo, ale nedají vám kód imobilizéru...
Přílohy
ca0725.jpg
ca0725.jpg
Yarda1

#292 Příspěvek od Yarda1 »

PotPalo píše:XP, bazilíška... Aj tak je tam iba tento obrázok z jediným rozdielom, a síce že sa ľudia v pozadí hýbu:
Ty bublinky do vodováhy mi připomněly návod k použití samoobslužného WC (pro muže to tam bylo taky). Ale tam to asi mysleli vážně.
Přílohy
wc.jpg
wc.jpg
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
bastliar

#293 Příspěvek od bastliar »

Halloween
Přílohy
Screenshot_20250710-142414(1)_copy_288x308.png
Screenshot_20250710-142414(1)_copy_288x308.png
nonius

#294 Příspěvek od nonius »

Podobně jako Silvestr.
Letos vychází na pátek 13.
Znovu po 131 letech.
Víte, že číslo 131 se čte stejně zprava tak zleva.
kokun

#295 Příspěvek od kokun »

nonius píše:Víte, že číslo 131 se čte stejně zprava tak zleva.
:?: (ach ta čeština).

To by mě ani nenapadlo 8O :lol:
Honza - kokúň

#296 Příspěvek od pepik9 »

Malý Johny hrabe na předzahrádce posekanou trávu. Přijde k němu muž a ptá se ho: „Mladej, prosím tě, kde najdu tvýho tatínka?“
Johny se zamyslí a praví : „Táta je vzadu v chlívku u prasat, poznáte ho snadno, má na hlavě klobouk.
robos

#297 Příspěvek od robos »

Keď už sme pri tých tabuliach...
V Argentíne musí byť všetko podľa vojenského poriadku. Aj na verejných záchodoch.
Přílohy
hacer_caca.jpg
hacer_caca.jpg
Mysteri

#298 Příspěvek od Mysteri »

Ja by som to skôr bral tak, akože návod pre ,,Z" generáciu tupónov.....
ransom

#299 Příspěvek od ransom »

Na umývárnách pravidelně potkávám návody jak si umýt ruce.
Sice to vypadá divně, ale velké procento lidí se furt neumí na hajzlu chovat. Ale pravda, s těmi žádné pokyny nehnou. Lepší by byla rána do ledvin.
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
Yarda1

#300 Příspěvek od Yarda1 »

robos píše:Keď už sme pri tých tabuliach...
V Argentíne musí byť všetko podľa vojenského poriadku. Aj na verejných záchodoch.
Mám dojem, že jsem něco podobného už viděl, akorát "ne tak podrobně". Chápal jsem to jako instrukci pro uživatele zvyklé používat "turecké" záchody.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“