Ty se objevily s kovidem.ransom píše:Na umývárnách pravidelně potkávám návody jak si umýt ruce.
Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
Neprišiel som na to, prečo to tam bolo, ale tento dôvod to nebol. Fotil som to na južnom zapadnutom cípe Argentíny, vlastne až na Ohňovej zemi a táto málo osídlená časť je prekvapivo dosť európska. Možno tam mali občas problémy so zašpinenými záchodmi, tak urobili upozornenie a pojali to recesisticky. Niečo ako u nás, keď v kabínke visí prosba, aby si každý po sebe skontroloval záchod.Yarda1 píše:Chápal jsem to jako instrukci pro uživatele zvyklé používat "turecké" záchody.
Aby to bolo kompletné, okrem návodu hacer caca tam bol aj podobne vtípný návod hacer pis. Ale to už sem dávať nebudem.
Nejen bulharská pracovní síla je zvyklá vykonávat potřebu v podřepu - takže si u nás vyleze postojačky na mísu a dřepne si ... taky v "Zemi, Kde Už Včera Sežrali I To Co Si Měli Nechat Až Na Zejtra" tohle dřepání si bylo a je široce rozšířeným obyčejem ... Proč si myslíte, že z Ukrajiny (i od nás, když se odsouvali) odvážejí v první řadě porcelánový "unitazy" ... ????mirku píše:když k nám do firmy nastoupili agenturní pracovníci z Bulharska a začala se objevovat prasklá prkénka s otisky podrážek bot, také proběhlo školení, jak správně používat tento výdobytek západní civilizace ...Yarda1 píše: ... jako instrukci pro uživatele zvyklé používat "turecké" záchody ...
A kutilmile - nelituju tě
Robos: už je mi jasný, z čeho vzniklo český slovo kakání používaný u dětiček.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- martinkopp