Jenom potvrzuješ, že máš problém sám se sebou jako obvykle. Už se nech vyšetřit. A bráchovi termitovi vzkaž to samé.martinkopp píše:To co jsem uváděl byly příklady těch kydů což jedinci typu p32 zjevně nepochopili.
Vtipy, vtipné články a odkazy IX
Moderátor: Moderátoři
Náhodný špás
„Možete nám vypovjeďeť, jak k temu došlo?“
„Lúpál jsem si jabko a kúsek okrojka mi spad na zem. Šla okolo mamka mojéj roby, šmýknula sebú na něm a hépla mě na núž. Tož a to sa stalo osumkrát!“
"No pán súdca, keď to mám ponovačky zopakovať, ako sa to celé zbehlo, tak v ten děň som po šichtě išiel do reštaurácyje na večeru. Dal som si rezeň so šalátom. Ale ten rezeň bol tuhý, nedalo sa ho odrezať tým nožíkom, čo mi doniesli, tak som si zobral z vrecka svoj nožík, ostrý, aby som si ten rezeň odrezal. V tú istú chvílu išiel okolo mojho stola tu súdruh poškodený, zatackal sa o čosik na dlážke a upadol mi rovno na ten moj nožík. No ta tak sa to opakovalo sedemkrát ..."
To nebyly pumpýčisti, ale pumpýčistický bafuňáři (něco jako pumpýčista na druhou).Hubert_79 píše:...
A kutilmile - nelituju tě
není se čemu divit, každá státem a unií protěžovaná minorita, začne mít časem dojem, že si může dovolit vše.Hubert_79 píše:Cyklobuzny v akci...
Snad ten cyklofilní pořadetel dostane max za Obecné ohrožení, § 272.
A kutilmile - nelituju tě