Jen si tu tak hraju s AVR, pokud to nepůjde, svět se nezboří.Spíše mne zajímá jestli lze přehodit ty Atmegy bez ztráty kytičky.
Záměna vznikla tak, že jsem si otevřel podobná schémata, a pak se mi to už popletlo
Díky.
Moderátor: Moderátoři
Ano, nekdy byva problem pri kompilaci zdrojaku jinou verzi (AVR)GCC nez s kterou to autor odladil (proto si do zahlavi vsech zdrojaku pisu, s jakou verzi avrgcc a avrlibc jsem to naposled kompiloval). Uz sem na to parkrat narazil, ze zdrojak kompilovany novejsi verzi avrgcc nechodil kvuli nakym vylepsenym optimalizacim pri prekladu. Pokud jsem zmenil oprimalizacni flag na -O0, tak to pak fungovalo i s novejsim GCC, To uz je takova vyssi divci pro programatoryCeleron píše:Teorie je jedna věc, praxe jiná. Vzpomínám, jak jsem se mordoval s digitálním měřákem kapacity na ATmega328P. Zdroják FW autor publikoval ale mě to nechtělo po kompilaci chodit. Autor mi poslal HEX a s ním to chodilo. No závěr byl, že u procesoru stejnýho typu záleží i na kompilátoru, ten co je v Arduino IDE si vymejšlí zjevný kraviny.