Cenzura - podivné

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Lukas-Peca
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lukas-Peca »

Tak to jste úplně jak Jan Hus. Taky trpěl za pravdu. Jeho sice upálili a vám smazali chytrý příspěvek, ale v principu je to stejné.
samec

#17 Příspěvek od samec »

jardafiala píše:Z nějakého důvodu mi ho smazali, nechápu.....
Lebo na tvoj komentár zareaguju jednoduchší jedinci z oboch strán a ich vyjadrenia nebudú ironické, ani satirické. Strhne sa lavína politicky nekorektného hejtu, na čo to niekto niekam nahlási a dôjde k zablokovaniu webu. To si prevádzkovateľ webu zarábajúci na reklame nemôže dovoliť. Preto preventívne cenzuruje všetko, čo i len náznakom zaváňa prúserom. Tak jednoduché to je. Napokon, takto to funguje aj tu na bastlirne. Politicky nekorektné vlákno je neverejné.
jardafiala

#18 Příspěvek od jardafiala »

Cenzura proniká i tam kde by ji člověk (naivní jako já) nečekal. Srovnej překladač google 25.1.2024 a nejnovější. Opačně to ještě funguje. A nakonec něco divného, kolik voličů řitního otvoru ví co je ANUS?
Přílohy
ANO prdel ale menší.jpg
ANO prdel ale menší.jpg
ANO prdel.jpg
ANO prdel.jpg
ANO taky prdel.jpg
ANO taky  prdel.jpg
ANO tohle je divné.jpg
ANO tohle je divné.jpg
Naposledy upravil(a) jardafiala dne 22 črc 2025, 11:46, celkem upraveno 1 x.
Hill
Administrátor

#19 Příspěvek od Hill »

samec píše:...Lebo na tvoj komentár zareaguju jednoduchší jedinci z oboch strán a ich vyjadrenia nebudú ironické, ani satirické. Strhne sa lavína politicky nekorektného hejtu, na čo to niekto niekam nahlási a dôjde k zablokovaniu webu... Napokon, takto to funguje aj tu na bastlirne. Politicky nekorektné vlákno je neverejné.
No, ještě si stěžuj na cenzuru na Bastlírně: moderátorům bys měl poděkovat za nezměrnou toleranci.
Přesto, že Ebastlírna byla od počátku koncipovaná, jako platforma k výměně zkušeností s bastlením v oboru elektroniky, tolerujeme tu i témata, která se už nevejdou ani do komunity kovopreclíkářů. BANem šetříme.
A, že sem tam někomu něco smázneme, ale dál to neřešíme? Nedivte se: kdekoli jinde už by dotyčný po smáznutí prvního příspěvku druhý nevložil.
Příspěvky se tu mažou nebo košují ne, když to průseurem jenom zavání, ale obvykle teprve, když je už týž na spadnutí. Nejčastěji v případech, kdy se roztáčí hádka, která stejně nic neřeší a nikomu nepomůže, ale neskončila by, dokud by k tomu průseuru nedošlo.
S hříšníky si to vyřizujeme mailem nebo v SZ, někdy to pomůže na chvíli, někdy na delší, ale jen zřídka to vydrží dlouhodobě. Važte si toho, ani tento stav nemusí být definitivní.
Sice jsem dodnes nepochopil, co ty aktivisty vede k hledání sebemenších známek diskriminace kohokoli, kdo se sám ani necítí být diskriminovaným, proti mlčící většině. Taky nechápu, co z toho ti aktivisté mají. Už dosáhli toho, že i těch pár facek, kterými se jim dalo poděkovat ještě v devadesátkách, je trestných, kam to ten svět spěje...
Naposledy upravil(a) Hill dne 22 črc 2025, 11:39, celkem upraveno 1 x.
jardafiala

#20 Příspěvek od jardafiala »

Ani myšlénkou by mě nenapadlo stěžovat si na bastlírnu, tady ještě můžem napsat co si myslíme, ne to co bychom si správně měli myslet.
Yarda1

#21 Příspěvek od Yarda1 »

IMHO pokud někdo založí a provozuje nějakou diskusní webovou stránku a maže tam všechny příspěvky co obsahují slovo "ačkoliv", s tou webovou stránkou má práci a asi i finanční výdaje a má právo si stanovit svá pravidla. My o tom můžeme diskutovat, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno co s tím můžeme dělat. A já s tím nemám problém. Ale komu se to nelíbí, může si založit svou webovou stránku a mazat všechny příspěvky co slovo "ačkoliv" neobsahují.
Ve strojovně je voda a na palubě se tančí.
p32

#22 Příspěvek od p32 »

Tak nějak a ještě jednou. :lol:
ransom

#23 Příspěvek od ransom »

Ačkoliv! A klidně si mě zabanujte!
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
jardafiala

#24 Příspěvek od jardafiala »

Sandičky..přejdou. Už je asi čas to utnout, aj tak mě těší, i když se občas neshodnem, dát koššš.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“