Původní stranka CENTRUM. CZ

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
milin

Původní stranka CENTRUM. CZ

#1 Příspěvek od milin »

DÁ se vrátit na původní domovskou stránku? CENTRUM.CZ Naskočil nový vzhled stránky ,. dík
Cowley

#2 Příspěvek od Cowley »

Prostě pokrok nezastavíš! :)
A proč potřebuješ původní stránku ?
milin

#3 Příspěvek od milin »

Přehlednější, a zvyk želena košile dik
EKKAR

#4 Příspěvek od EKKAR »

Ten novej lůk Centrumu je fuckt strašná sračka ....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
GeXeS

#5 Příspěvek od GeXeS »

To tedy ano. Vynucené rozložení stránky pro mobily beze snahy adaptace pro desktop. A další úroveň je přihlašování do mailu, které je komplikovanější než kdy předtím a vynucuje si otravným způsobem dvoufaktorovou autentizaci.
nonius

#6 Příspěvek od nonius »

Při přihlašování do emailu to po mně chce pouze celou emailovou adresu včetně serveru a heslo. Takto to funguje už dlouho.
Dvoufaktorovou autentizaci to po mně nechce. Pouze to po mně chtělo vyplnit záložní email.
EKKAR

#7 Příspěvek od EKKAR »

Ne že by si ji to výslovně vynucovalo, ale značně dotěrným způsobem ti to připomíná, že ještě nemáš vyplněný tlf. číslo pro bezpečnou autorizaci vlezu. Musí se při každým přihlášení 2x kliknout na extra "tlačítka", že "Přijímám riziko" a "Chci vstoupit bez ověření registrace telefonem", bez toho tě to do scchránky nepustí. Podobnej postup má už cca 2 roky i Seznam. Je to na každým, jestli jim dá do ruky svoje číslo, nebo ne - ZATÍM to ještě jde bez něj. Ale netuším, jak dlouho to bude ještě trvat, než Big Brácha přitvrdí a z vydání všanc svýho tlf se stane nutnost.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
nonius

#8 Příspěvek od nonius »

Email od Centrumu po mně telefonní číslo nechce, stačí celá emailová adresa a heslo a otevře se stránka se správami, žádné další klikání nebo potvrzování.
Při každým přihlášení to chce Seznam.
Gmail občas otravuje s lepším zabezpečením a vyžaduje číslo, ale zatím to funguje bez něho.
EKKAR

#9 Příspěvek od EKKAR »

nonius píše:Email od Centrumu po mně telefonní číslo nechce, stačí celá emailová adresa a heslo a otevře se stránka se správami, žádné další klikání nebo potvrzování.
....
Jo? Že jsem si nevšímnul, když jsem se dneska přihlašoval do schránky co mám jako komunikační tady na Bastlírně právě na Centrumu. Po zadání "nickname" se zavináčem a samozřejmě s přídomkem to chce samozřejmě password = heslo. Jenomže po jeho zadání vyskočí první hláška, která už nepokrytě vyhrožuje odepřením technický podpory účtu bez dodatečnejch bonzovacích informací a po kliknutí na "Přijímám riziko" ještě druhá! A to ještě nedávno tam ten text byl úplně jinej, víceméně jen "litující", že se dotyčnej nehodlá líp zabezpečit!!!!
Přílohy
výhrůžka 2.png
výhrůžka 2.png
výhrůžka 1.png
výhrůžka 1.png
nonius

#10 Příspěvek od nonius »

EKKAR já vám věřím, že vám vyskakují nějaká oznámení. Asi se to zobrazuje většině lidí, ale já mám dva emaily na Centrum.cz, u jednoho mám záchranný email a u druhého možná kontrolní otázku. Možná jim to zatím stačí a možná budou v budoucnu také otravovat s lepším zabezpečením.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“