Vtipy, vtipné články a odkazy IX

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
HF_Tech

#376 Příspěvek od HF_Tech »

p32: Fotr byl u skautů (Junáka), takže v opačné řadě. Podobní xindlové je zakázali a ukradli jim klubovnu a část vybavení. Mě zase podobní odpadové chtěli zakazovat studium.
EKKAR

#377 Příspěvek od EKKAR »

ransom píše:A že to zkoušeli zrovna přes Lotyšsko, kde nemůžou bolševiky ani cejtit...
Protože to jsou pitomci a vzali to TAM tou nejkratší cestou, Lotyšsko je v €U a v NATO, do něj cestovali jako doma přes kopec do sousední dědiny. Ven ze Schengenu je Lotyši taky pustili bez problémů, co by si vzali na někom, na koho nejsou vydaný mezinárodní "růžový papíry" - no akorát že v momentě, kdy milý komárky přestalo bavit kochání se pomníčkama na gerojíčeskije soldáty/kořistníky/znásilňovače a chtěli se přes tu čáru vrátit zase pod křídlo demokratičtější společnosti, jaxitaxi si neuvědomili, že to je už delší dobu oblast vystavená mezinárodnímu napětí tak vysokýmu, že se na něm vytvořila potenciálová bariéra nikoliv nepodobná stavu polovodičovýho přechodu PN polarizovanýho v závěrným směru - a ŽE NEPROJDOU, protože byli vyhodnocení jako potenciálně vysoce nebezpečný elementy. Kdyby si takovej vejlet naplánovali aspoň s návratem přes nějakej další stát, kterej tak striktně jako Pobaltí nedodržuje sankce na ruSSko vydaný, například přes Turecko - neměli by prakticky problém. Jenomže vykládejte to někomu, komu VUML vygumoval inteligenci na hodnotu srovnatelnou s tělesnou teplotou nebo číslem velikosti bot ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
p32

#378 Příspěvek od p32 »

HF_Tech píše:p32: Fotr byl u skautů (Junáka), takže v opačné řadě. Podobní xindlové je zakázali a ukradli jim klubovnu a část vybavení. Mě zase podobní odpadové chtěli zakazovat studium.
Asi jsi trošku popletený, já v tom Junákovi byl taky. Po té, co založili i Pionýra, tak jsem už byl na černé listině, protože tam jsem už nechtěl. Asi proto, že nejdu s dobou, jak ostatní.
No a to, že ti chtěl někdo něco zakazovat, jen dokazuje, že asi nezakázali. U nás to tak bylo a školy se musely dělat později, ale mohou za to jen blbečci od KSČ, kteří se potřebovali ukázat, že jsou lepší. Mimochodem, můj otec byl ubytován delší dobu u těch politických. Na takové to napadání a zkreslování jsme byli od kolaborantů zvyklí.
ransom

#379 Příspěvek od ransom »

Ekkar: S tím číslem velikosti bot opatrně. Jeden čas se u nás velikost udávala v milimetrech. To bych už v předškolním věku patřil se svou stošedesátkou do Menzy.

Jak děti kreslí zvířátka:

https://youtu.be/GrKj9xQCg1k?si=POz758vt-iZRvLQD
Nepoužívám smajlíky. Pobavený nebo ironický tón si laskavě domyslete sami.
martinkopp

#380 Příspěvek od martinkopp »

Tak nějak
Přílohy
it_.jpg
it_.jpg
EKKAR

#381 Příspěvek od EKKAR »

Copak německý válečný elektrikáři, ty bylo poznat už zdálky - nosili na helmách namalovaný černý blesky ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
ransom

#382 Příspěvek od ransom »

Obrázek
ransom

#383 Příspěvek od ransom »

Teď jsem náhodou padnul na webkameru - postrach autoškol v sousedním Červeném Kostelci.
Pěkné pokoukání, dokud jezdí aspoň nějaká auta.
Nikdy jsem nepochopil, proč zrovna na tomhle místě neudělali kruháč...

https://youtu.be/157dafHkVVs
EKKAR

#384 Příspěvek od EKKAR »

ransom

#385 Příspěvek od ransom »

Kupoval jsem něco malýho v Penny, tak jsem šel na samoobslužnou pokladnu. Přede mnou tam taková spíš menší a spíš robustnější maminka, na vozejku usazenýho srandovního spratka v tom věku, co se všude natahuje, a co vidí, to přidává do koše. Spratek na sobě tričko, a na tričku nápis:
"JÁ JSEM PRASE PO MAMINCE"
EKKAR

#386 Příspěvek od EKKAR »

Měli to rozšířit i na mešity v okolí ...
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-k ... y-40533305
bastliar

#387 Příspěvek od bastliar »

Keď sa vyrábali osvetlené pneumatiky :arrow: https://www.instagram.com/p/DNJGJyxpiRv ... l5NDhzbg==
EKKAR

#388 Příspěvek od EKKAR »

Hele, voni to fakt dostali do vzduchu:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahr ... aka-283586?
A není to hoax, odbornějí web to potvrzuje:
https://www.armyweb.cz/clanek/z-pole-do ... a-ukrajine?
DukeNuke

#389 Příspěvek od DukeNuke »

Vždycky po žních přicházeli drotári a teď - Štefan...
kokun

#390 Příspěvek od kokun »

Jak se řeknou po slovensky tanga?
"Tri niti v riti."
Kdo najde kalhotky, má bod: Sexy modelka si vystačila jen se šňůrkami
Honza - kokúň

Zpět na „Nezařaditelné“