parní spínač
Moderátor: Moderátoři
parní spínač
https://m.aliexpress.com/p/complaint-ce ... 67304e633d
https://terms.alicdn.com/legal-agreemen ... 66077.htmlstarecd píše:To samé se mi teď stalo s druhým účtem
Tak, a už nemáš ani jedenAliexpress podmienky používania píše:Except with AliExpress.com's approval, one User may only register one member account on the Sites. AliExpress.com may cancel or terminate a User's member account if AliExpress.com has reasons to suspect that the User has concurrently registered or is controlling two or more Member accounts.
Obráť sa na nich cez ten formulár, nech ti ozrejmia dôvod zablokovania toho pôvodného - ak si teda ten duplicitný účet vytvoril až nasledovne. Porucha systému, uniknuté heslo, neoverený e-mail, "podozrivé" prihlásenie, tých možností je x.
Tu budeme iba variť z vody. Si si istý, že si tam predtým už nejaký účet nemal? Oni tie duplicity berú vážne, kvôli tým ich zľavovým kódom.
V appeal vidím češtinu - píš im anglicky. Ak angličtinu neovládaš, používaj prekladač.
Nahraj sem čitatelné screenshoty čo presne vidíš po prihlásení, príp. tiež aké maily ti prišli; možno zmúdrieme.
Osobné údaje (iniciály, telefonne číslo, tvoj mail, platobné údaje) z tých screenshotov pred nahraním vybieľ.
Pokiaľ si prihlásený - nakupuješ / prezeráš / hádžeš do košíka / platíš len z jedného zariadenia - nie je problém - tam je overenie jednoduchšie... ale mobil mám primárne dáta - Orange, cez Wifi - O2.... 2x PC cez O2...preinštaluješ systém a nové prihlásenie do siete už môžeš mať na inom "voľnom" konci repupliky
Platím len cez virtuál kartu a povolím vždy len cenu objednávky v ten deň.. následne dám ďaľšie povolenie platby na nulu - a nič ďaľšie z účtu neujde.. ale to je už o inom...
Ne, tak to není. Nejspíše používá ještě i jiný prohlížeč a přihlašuje se i jinam (email atd.). Já to mám taky tak a občas na ALI mi to pošle 4 místný kód na email, abych ho tam napsal a tím potvrdil svou identitu.jezevec píše:Ne, neznám. Na Ali už nakupuji nějaký pátek a nikdy žádný problém ani kód.starecd píše: jezevec: Na mail dojdou čísla a ty se vepíšou do okének na přihlášení, to neznáš?
Vidím to na chybu mezi židlí a klávesnicí, popř. nějaký vir v PC.
Pro ALI používám Google a pro ostatní FF a občas se tam přihlásím na gůglovskou poštu a potom vzniká binec s tím kódem, protože pro ALI mám poštu na seznamu.