Fair Mate CR353 (Transylvania) - servisní manual (schema)
Moderátor: Moderátoři
Fair Mate CR353 (Transylvania) - servisní manual (schema)
Díky moc za jakoukoliv pomoc.
A to hongkongsko-anglickou firmu CROWN, která na náš trh tehdá dodala minimálně 1 typ kapesního rádijka na SV a východní VKV. Vlastnila ho sousedka dědy a asi 3x jsem ho měl na stole, vždycky kvůli nějakým haprům kolem baterek. A jestli se nemejlím, tak to rádijko taky mělo typ začínající písmenkama "CR" - možná střílím vedle, ale poohlídnul bych se i po týhle značce, Transylvania může bejt jenom další rebrand jinak totožný konstrukce.
A kutilmile - nelituju tě
U nás vyšel až model RCR360 v některém AR, tuším pod značkou Crown. Od modelu 353 se lišil hlavně v tom, že měl navíc jeden piezochrastič jako výškáč a 4 AM rozsahy místo dvou.
Bohužel žádné z podobných schémat jsem zatím nenašel, jinak by už někde viselo naskenované ke stažení.
Ak by si to tu otvoril, možno by si niekto spomenul a poradil aj pôvodne nechcené..
- Přílohy
-
CR360.PDF- (209.83 KiB) Staženo 95 x
NF díl je postavený kolem HA1350, to je kazeťákový obvod se záznamovou automatikou a 450 mW koncem. Taky asi nemá přímou náhradu.
Pravděpodobně bude obšitý úplně stejnou bižuterií, jako v typickém zapojení uvedeném v datašítu.
Nanejvýš ti průzkum můžou ztížit přepínače navíc, ale ty se dají celkem bezpečně propípat multimetrem.
No tak si na datasheetarchive.com dej vyhledat podle typu. A bacha, odkaz už se neotevírá přímo kliknutím na PDF, to teprv vyvolá vpravo dole klikací link.
Taky způsob obrany před různými crawler boty, asi už moc stahovali.
AN253P
uPC1350C
Máš pravdu, po ránu mi to myslelo poněkud šejdrem. Díky za opravu.
Hill
Ale to je jen takové cvičení, tazatel stejně asi už datasheety má.
Obecně si myslím, že je škoda, že sem někam nejde ukládat soubory (větší než 300 kB). Myslím, že kdybychom se složili, tak bez problémů dosáhneme na nějaký velký disk, ať už fyzický, nebo na webhostingu.
Chápu ale, že to je složitá problematika a je spousta pro i proti.
kdo ne - hledá důvod.
Ze dvou možností často volím tu třetí.