Predplac. karta s kreditem na celý rok
Moderátor: Moderátoři
koupil jsem na Alze kartu O2 (1000GB na rok za 2499kč). Protože jsem už něco takového od O2 měl (měl jsem15GB za rok) tak jsem předpokládal že proces zprovoznění/aktivace a následného provozu ktéto nové karty bude stejný. Ale asi teda není.golemson píše:Úplně to sem nepatří, ale dobré vědět.
Protože potřebuji dlouhodobě solidní mobilní internet, pořídil jsem si O2 Datamánii 1000GB/rok, cena 2999,- Kč. Podmínka aktivace je povolení platby kreditu platební kartou. Takže, strhlo si to 2999,-Kč, aktivovalo kartu a než jsem stačil další platbu z karty zakázat, tak strhlo dalších 2999,-Kč, aby doplnilo nulový kredit....
U 15GB stačilo kartu vložit do zařízení, smskou aktivovat a to bylo vše, po vyčerpání objemu dat (nebo po uplynutí časového období) data přestanou fungovat (pokud je nepředplatím dále).
U té verze 1000GB to je teda jinak. (já nechci nic předplácet, chci data na rok a pak se rozhodnu co dál). Nehledě na to že já tu kartu chci mít v routeru a né v telefonu. Lze to vůbec aktivovat když ji dám do routeru? Z návodu mi to není jasné, tam je řeč jen o telefonu. Dokážete někdo odpovědět zda tu 1000GB kartu je možné používat tak jak chci já, hlavně aniž by mi hrozilo nějaké nekontrolovatelné strhávání dalšího předplatného o kterém psal "golemson" ?
Pokud by s tím měla být nějaká komplikace tak kartu do Alzy vrátím. (přikládám popisy aktivace k 15GB a k 1000GB)