Ne, sry, tohle jsem psal z mobilu a nekouk jsem se co mi tam ten pitomec prediktor nacpal. Samozřejmě Mb, i když ani těch 500MB/s by rozhodně nebylo špatnejch ... Jde o to, že jsme doma 4+džungarská křeččice a když se nám to sejde, žena s dcerou sledujou Netflus (každá samozřejmě něco jinýho), syn paří tanky online nebo uploaduje projekt do školy a já si pustím něco z TyTrubko v plným rozlišení, víme z minula, že metalika 100/10Mb už to nestíhala. A víme taky, že teď už jsme víc limitovaní spíš tím, co je "na druhý straně", tzn. s konektivitou protistanice, kolik kb/Mb je schopná nám jako jednotlivýmu userovi poskytnout ona.lesana87 píše:Jasně, takže máš 4 Gb/s, jo?EKKAR píše:aktuálně tarif 500MB/s, reálně se to pohybuje mezi 470 a 500MB za vteřinu v obou směrech.
Šmejdi v T-mobilu
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Tak ještě jednou, ISP přeprodá 10 gigabit klidně 100 domácnostem a to že v době měření rychlosti ti vyhradí linku, tak nic nepoznáš. O vše se postará QoS pro řízení propustnosti. A jestliže jsem něco psal o Cetinu, tak pouze v souvislosti s Novým Bydžovem.
A kutilmile - nelituju tě
- Hape
- Kontaktovat uživatele:
Máme doma optiku od O₂ s veřejnou IPv6 bez příplatku (IPv4 nemáme vůbec), za statickou IP adresu bych si ovšem musel připlatit. IPv6 se nám zatím za posledních několik týdnů, kdy jsem naší veřejnou IPv6 zjistil, nezměnila.rnbw píše:Verejnu IP adresu ti nikto v novej zmluve zadarmo neda a staticku uz vobec nie.
Veřejnou IPv6 použiju občas k přístupu do domácí LAN z klienta Jellyfin serveru, což je správce multimédií.
No jestli ten žlutej a modrej polygon na mapě města je možnost optiky, tak to je vlastně jen střed a severní část a část s panelákama. Odhadem tak 30% rozlohy města. Já jsem v jižní části a tam je jen kabel kdysi od Telecomu. A pochybuju, že se nějaký optiky dočkám, letos se udělala kompletní rekonstrukce hlavní ulice z náměstí na jih směr Chlumec n.C. včetně chodníků a roury na profuk světlovodů tam rozhodně nedávali. A v odbočkách na tu hlavní jsou nový chodníky 2-6 let starý a pochybuji, že by kvůli pár zájemcům někdo něco znova rozkopal.Valdano píše: Že by měl Celeron možnost připojení k Internetu přes optiku za humny a ani by o tom netušil? Možná to má v nějaké okrajové části Nového Bydžova, která ještě tou optikou není pokrytá.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!